DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 4. JUN 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 4. JUN 2019.godine

3 јуна, 2019 Off By ludarito

OVAN

Recite danas šta mislite, ali nemojte se uvrediti ako vam se učini da niko ne sluša. Nemojte sve odmah otkriti. Kao ni gubitnici, ni pobednici nisu baš omiljeni (iz drugačijih razloga, doduše!). Fokusirajte se na ono što radite i dajte sve od sebe. Sada je vreme kada treba da napravite dobre temelje kako biste uspeli da ostvarite svoje ideje kasnije.

 

Osećate da je vaša druga polovina prilično površna i da ne ulazi u srž i suštinu problema. Vi sa druge stane, previše se opterećujete sitnicama, pa ne možete da se opustite i uživate. Danas vam zvezde savetuju da smireno razgovarate i pokušate da se nađete na sredini.

BIK

Spustite se na zemlju malo. Postoje stvari o kojima morate da vodite računa. Bavljenje svakodnevnim ovozemaljskim obavezama i rutinskim stvarima ne bole ni malo, ako im se posvetite (ako ih primetite uopšte danas!). Dosta toga možete postići. Samo se postarajte da ne lebdite negde između Zemlje i oblaka!

 

Danas vas zvezde ohrabruju da uradite nešto drugačije nego inače. Ako ste u emotivnoj vezi, isplanirajte neku zabavu, novu avanturu ili bilo šta što će poboljšati i osvežiti vaš odnos. Ako ste sami, okupite društvo i izađite u grad. Možda čete naleteti na neku osobu vrednu pažnje…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4