Žena JARAC: Malo traži, a MNOGO DAJE. Zato joj omogući SREĆU i ČUVAJ JE, jer BOLJU ŽENU od nje na ovom svetu NEĆEŠ PRONAĆI!

Žena JARAC: Malo traži, a MNOGO DAJE. Zato joj omogući SREĆU i ČUVAJ JE, jer BOLJU ŽENU od nje na ovom svetu NEĆEŠ PRONAĆI!

31 маја, 2019 Off By botanika

Može se reći da se ona plaši rastanka, jer kada jednom zavoli, njena ljubav traje zauvek. Međutim, veoma je teško ovu ženu naterati da ode i da vas zaboravi. Neko mora zaista da bude čovek bez trunke dobrote kako bi zaslužio da ga ona ostavi.

Ženu Jarac kraj sebe imaju samo oni najveći srećnici. Imati ovu damu kraj sebe prava je čast i velika privilegija. Svi oni koji je imaju kraj sebe treba da pokušaju da je usreće i da joj skinu zvezde sa neba, jer jednostavno bolju ženu od žene Jarca na ovome svetu ne možete pronaći.
Ona je dama koja je spremna zarad malo ljubavi da učini čak i nemoguće stvari. Ona je neko ko ume da ceni svaki gest i dobro delo i nije nezahvalna. I što je najbitnije, ona maksimalno poštuje svoje voljene osobe.
Ova dama malo traži, a mnogo je spremna da pruži. Onaj ko je ima kraj sebe, ima osobu koja je spremna na sve i koja bi dala čak i svoj život ako treba za njega. Žena Jarac je, jednom rečju, prava kraljica!

Стране: 1 2 3