DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za PETAK 31. MAJ 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za PETAK 31. MAJ 2019.godine

30 маја, 2019 Off By ludarito

BLIZANCI

Ključna reč za vas danas je “samo napred”! Bićete veoma optimistični i uzbuđeni zbog svojih ciljeva. Osetićete se posebno sposobno da ih dostignete a sa takvim stavom i hoćete. Takođe, takav stav pomoćiće vam i u nekoj ličnoj vezi. Ohrabrite prijatelje da krenu za svojim snovima, jer im vaš pozitivan stav može dosta pomoći.

 

Danas vam zvezde poručuju da će vaše reči imati posebnu težinu, pa vodite računa o tome šta ćete govoriti. Takođe postoji mogućnost da vam neko oda važnu tajnu, kojom ćete dobiti ucenjivačku moć, a nikad ne znate kada će vam biti potrebna. Najvažnije od svega je ipak da ćete biti sposobni da iskažete svojoj drugoj polovini koliko je volite. Ako se usuđujete, naravno!

RAK

Inspiracija je ključna reč za vas danas. Bićete motivisani u trenutku kada drugi pomisle da je sve to nemoguće. Doduše, ta reč “nemoguće” kod vas ne postoji i uglavnom ništa ne može da vas zaustavi. Jedino dobro razmislite i računajte na nepredviđene situacije, kako biste uspeli u onome što ste zamislili. Prijatelji mogu biti odlična inspiracija.

 

Trenutni planetarni aspekat vam donosi život u trenutnu vezu koja je pretila da se potpuno umrtvi. U vama ima puno emocija, ali iz nekog razloga oboje ste zatvoreni i nespremni da se opustite i otvorite svoje srce. Mala svađa će prouzrokovati burnu reakciju i nakon rasprave shvatićete koliko volite jedno drugo.

LAV

Ukoliko vas interesuju druge kulture i njihov način života, ove nedelje biste mogli utoliti svoju radoznalost preko prijatelja ili grupe ljudi u kojoj se krećete. Mogli biste kanalisati dosta svoje energije u neku intelektualnu aktivnost, kao i podstaći druge da urade isto. U jednom trenutku će vam biti potrebno da razbistrite glavu a šetnja može biti od velike pomoći.

 

Danas ćete vi i vaš partner postati rivali u nekoj oblasti koja vas oboje interesuje. Okrenite ovo na šalu. Trenutni položaj planeta je dosta povoljan kada je ljubav u pitanju, pa nemate čega da se plašite. Pokušajte da se udružite. Dve glave su pametnije od jedne…….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4