DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 25. MAJ 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 25. MAJ 2019.godine

24 маја, 2019 Off By ludarito

Strelac

Došao je momenat da konačno priznate sebi da ste neko ko beži od problema u partnerskim odnosima na prvi znak njihovog pojavljivanja. Ovo samo dodatno komplikuje međuljudske odnose. Niste od onih koji su u stanju da svaki put kažu šta zaista misle. Pokušajte da se za trenutak zaustavite i preuzmete odgovornost za sopstvene izbore.

 

Ono što je važno da uradite kako biste poboljšali svoju vezu je da realno sagledate koje su mogućnosti da se vaši snovi ostvare. Zvezde vam donose kreativnost i ohrabruju vas da otvorite svoje srce i pokažete svoje emocije. Recite svom partneru koliko ga volite. To će poboljšati mnoge stvari.

Jarac

Osećaćete priliv pozitivne energije i snage, ali isprva, nećete znati kako da je kanališete. Pokušajte da razmišljate u pravcu vaših prijatelja. Da li postoji nešto što možete učiniti kako biste još više učvrstili vaše odnose? Neke stvari trebaju vreme, ali danas je pravi momenat da date sve od sebe. Ne budite tvrdoglavi u jednom odnosu sa članom porodice.

 

Svi imamo snove, ali da bi se oni ostvarili potrebno je mnogo truda. Danas ćete imati mogućnost da želje koje imate, a koje su vezane na neku osobu napokon budu ispunjene. Sve zavisi od vas. Kako se budete postavili i koliko se budete trudili takve rezultate očekujte. Nemojte se ustručavati da kažete kako se osećate.

Vodolija

Imate utisak da je vaš trenutni partnerski odnos komplikovaniji nego ikad. Ovo je zbog toga što prolazite kroz teži period kada su kosmičke energije u pitanju, pa vam predstavlja poteškoću da otkrijete neke mehanizme koji vas pokreću. Kada završite sa analizom sopstvenog bića, vaša veza činiće vam se mnogo jednostavnija.

 

Danas vas očekuje povoljan dan kada je ljubav u pitanju. Vreme je pozitivno i planete su vam naklonjene, bilo da ste u vezi ili da ste slobodni. Ako imate partnera proslavite zajedničku ljubav i uživajte u njoj. Ako ste slobodni, kontaktirajte nekoga ko vam se dopada i izađite na večeru ili u šetnju. Šta god radili, bićete zadovoljni.

Ribe

Danas ćete konačno shvatiti da ne možete da imate apsolutnu kontrolu na događajima u vašem životu. Ovo itekako doprinosi vašem duhovnom sazrevanju. Kada, pre svega sebi, priznate da ste negde pogrešili ili promenite konačni sud, postaćete mnogo odgovornija osoba koja prihvata svoje, ali i tuđe nesavršenosti. Zdravstvena situacija je u najboljem redu.

 

Ako danas imate sastanak, očekujte uspeh i pregršt zadovoljstva. Nema potrebe da imate tremu – sve će proći zaista kako treba. Nemojte voditi računa šta ćete reći i u kom trenutku, jer će vam se vezati jezik i nećete znati ništa. Potpuno se prepustite. Zvezde su danas na vašoj strani.

Стране: 1 2 3 4