DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 25. MAJ 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 25. MAJ 2019.godine

24 маја, 2019 Off By ludarito

Devica

Pred vama je dan u kome ćete veoma uživati. Danas ste rasterećeni svih briga koje su vas u poslednje vreme opterećivale. Imate utisak da se sve što ste zamislili odvija po željenim planovima. Ne bi bilo loše da u nekom momentu oslobodite vaš avanturistički duh. Romantični aspekti ili umetnost neka se takođe nađu na vašoj današnjoj listi prioriteta.

 

Danas vam zvezde donose uzbuđenje u emotivni život, bilo da ste u vezi ili da ste slobodni. Očekujte bujicu emocija i leptiriće u stomaku. Interesantno poznanstvo bi vam moglo pomutiti pamet. U večernjim časovima ako negde budete išli, moguće je da ćete sresti bivšu ljubav i da će vam se svet okrenuti naglavačke. Sve u svemu, dan pun uzbuđenja.

Vaga

Pred vama je odličan dan za sve stvari koje se tiču vašeg društvenog života. Osećaćete se dobro okruženi osobama koje vam znače, pa ćete čak i neke probleme koji vas neko vreme tište, bar na trenutke zaboraviti. Moguće je da ćete od danas promeniti mišljenje u vezi nekih životnih vrednosti. Neke stvari vam od danas postaju manje važne.

 

Na sreću, vaš partner zna koliko odgovorni umete da budete i koliko u tome umete da preterate, pa vam neće zameriti. Ali, zvezde vam savetuju da pokušate malo da se opustite i prepustite strastima i nepredvidivim situacijama. Ozbiljnost ostavite na poslu, a kada sretnete svoju voljenu osobu, prepustite joj se.

Škorpija

Pred vama je jedan odličan dan. Moguće je da ćete neko vreme provesti razmišljajući u pravcu kakva osoba želite da postanete, pogotovo kada se radi o vašem profesionalnom životu. Svesni ste da neke stvari za vas više nemaju smisla. Pozitivan aspekt ovog uvida unosi veću količinu optimizma i pozitivne energije. Odlučite da živite u sadašnjosti.

 

Zvezde vam danas donose šansu da iskažete svoja najdublja osećanja. Vi ćete biti raspoloženi i u svoju vezu uneti toplinu i sjaj koji joj već dugo nedostaje. Pustite kočnice i zaboravite na kontrolu. Prepustite se potpuno. Budite đavo! Pustite kosu da slobodno leti i smejte se glasno!………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4