DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 25. MAJ 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 25. MAJ 2019.godine

24 маја, 2019 Off By ludarito

Blizanci

Danas ćete biti zadivljeni sposobnošću samokontrole i disciplinovanošću jednog od vaših bliskih prijatelja. Ovo je lekcija koju biste i vi mogli da naučite i primenite u svakodnevnom životu. Činjenica da to primećujete kod drugih i da uviđate važnost toga, predstavlja dobar korak u vašoj želji da poboljšate sopstvenu ličnost. Na pravom ste putu.

 

Iako ste iz bilo kog razloga razmišljali da budete sami još neko vreme, postoji šansa da se situacija promeni kada iznenada sretnete neku interesantnu osobu, koja će vam potpuno pomutiti pamet i vratiti volju koju ste izgubili. Ovo bi mogla biti velika ljubav, nemojte je propustiti zbog ponosa i tvrdoglavosti.

Rak

Samopouzdanje i efikasnost su za vas dve navažnije reči danas. Da li ste zadovoljni kako se razvija vaš partnerski odnos? Da li smatrate da je možda došlo vreme za povišicu ili napredovanje na poslu? Ako je makar na jedno od ovih pitanja odgovor potvrdan, znate šta vam je činiti. Do kraja dana, stupite u akciju i ne ustručavajte se da preuzmete inicijativu.

 

Danas ćete više nego inače osećati potrebu za toplom i nežnom emotivnom vezom. Nađite način da svoju želju realizujete. Vi ste veoma inteligentni i emotivni i neće vam mnogo trebati. Ako imate partnera, zajedno sa njim razgovaraje o tome, a ukoliko ste slobodni, krenite u potragu.

Lav

Staloženost koju osećate i unutrašnji mir koji će vas pratiti tokom celog dana, omogućavaju vam da obratite pažnju na najskrivenije potrebe svoga bića. Svesni ste da kada zanemarite signale koje vam podsvest s vremena na vreme pošalje, osetite neprijatne posledice. Ukoliko vam se pruži prilika da u toku dana ostanete nasamo neko vreme, razmislite o nekim događajima iz vaše skorije prošlosti.

 

S obzirom na položaj planeta, danas nema potrebe da brinete o svom ljubavnom životu. Sve će vam ići od ruke i verovatno ćete još dugo pamtiti ovaj dan kao jedan od lepših kada je ljubav u pitanju. Bez obzira da li ste slobodni ili u potrazi za partnerom, na prekretnici ste i očekujte sve najbolje………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4