ŠTA VAS OČEKUJE DO KRAJA GODINE Horoskop novca za 2019. godinu: VODOLIJU očekuju FINANSIJSKI problemi, a LAVA uspeh u KARIJERI i više NOVCA!

ŠTA VAS OČEKUJE DO KRAJA GODINE Horoskop novca za 2019. godinu: VODOLIJU očekuju FINANSIJSKI problemi, a LAVA uspeh u KARIJERI i više NOVCA!

19 маја, 2019 Off By ludarito

Strelac

Karijera
Posao će biti zahtevniji u 2019. godini nego prethodnih godina. Puno energije odlaziće na dovršavanje stvari. Isto tako, posao će zahtevati puno koncentracije. Nemojte gubiti strpljenje. Čak i kroz teže poslovne zadatke i obaveze, vi ćete uspešno naći delotvorne načine i rešenja. Ne samo to, ukazaće vam se i nove poslovne prilike. Potrudite se da budete ljubazni prema nadređenim osobama. Sigurno je da će to imati važnu ulogu za napredak na poslu.

Novac
Iako će sam posao biti zahtevan i naporniji i više ćete raditi, to će se i isplatiti. Bićete više plaćeni. Vaša finansijska situacija će se menjati, na vama je hoće li te promene biti na bolje ili na gore. Imaćete novca za ulaganja, ali novcem mudro raspolažite.

Jarac

Karijera
Činiće vam se da se sve vrti oko posla u 2017. godini. Isto tako, činiće vam se da više i napornije radite na poslu. Možda ćete se bojati otkaza i zato bi se mogli unervoziti u blizini nadređene osobe u određenim periodima. Bićete puno kreativniji, iskoristite to na poslu. Nemojte se bojati da predložite dobre ideje! Možda ćete dobiti bonus ili povećanje plate radi toga.

Novac
Više ćete biti usmereni na finansije nego prethodnih godina. To ne znači da će se nešto preko noći preokrenuti,nego da ćete više razmišljati o finansijama i mogućnostima poboljšanja. Ako ste izgradili svoju porodicu, odlučićete se za štednju kako biste imali za crne dane.

Vodolija

Karijera
Prethodnih godina zanemarili ste neke poslovne obaveze. Ove godine moraćete da prionete ozbiljnijena posao ako želite da imate dovoljno novca za sve vaše potrebe. Budite ozbiljni na poslu, a istovremeno nemojte se bojati da podelite svoje kreativne ideje s nadređenim osobama.

Novac
Tokom 2019. godine moraćete da pripazite na svoje finansije. Vrlo lako se možete naći u finansijskim problemima ako preterano trošite. Moraćete se malo žrtvovati, ali dugoročno gledano, to će vam se i isplatiti.

Ribe

Karijera
Dani na poslu brzo će prolaziti. Poslovne i društvene aktivnosti biti će isprepletene. Zbližićete se više sa saradnicima. To će vam ulepšati atmosferu na poslu. Nadređenim osobama i saradnicima svideće se vaše ideje.Zato se nemojte plašiti da ih podelite s drugima! Ako studirate ili se dodatno školujete, zbližićete se s drugim studentima i profesorima.

Novac
Tokom 2019. godine pažljivo pratite svoje finansijsko stanje. Mogu se dogoditi neki propusti. Ako trošite novac na nepotrebne stvari, nećete imati novca kada vam bude trebalo. Najbolje što možete je da deo potrošite, a deo uštedite

Стране: 1 2 3 4