ŠTA VAS OČEKUJE DO KRAJA GODINE Horoskop novca za 2019. godinu: VODOLIJU očekuju FINANSIJSKI problemi, a LAVA uspeh u KARIJERI i više NOVCA!

ŠTA VAS OČEKUJE DO KRAJA GODINE Horoskop novca za 2019. godinu: VODOLIJU očekuju FINANSIJSKI problemi, a LAVA uspeh u KARIJERI i više NOVCA!

19 маја, 2019 Off By ludarito

Devica

Karijera
Uvek ste spremni za naporan rad i ne može ništa da vas spreči kad imate jasan cilj na kojem možete da radite. Vaš poslovni svet može se promeniti. Na početku godine imaćete puno posla i to će se smanjivati kako se bude bližio kraj godine.

Novac
Finansije će vam biti važne i radićete više kako biste osigurali bolju finansijsku situaciju. Ako studirate ili pohađate tečaj i radite, tada razmislite o tome da se više koncentrišete na obrazovanje ili nađitedodatni posao ako ga trenutno nemate.

Vaga

Karijera
Uvek težite tome da naučite nove stvari i to će se nastaviti tokom 2019. godine. Ako ste student, ove godine ćete imati odlične rezultate. Isto važi i za one koji se dodatno školuju. Ako radite, naučićete neke nove veštine u poslu. Uopšteno, kada se radi o intelektualnim aktivnostima, ići će vam puno bolje. Ali zato se morate više posvetiti fizičkoj kondiciji. Poslovne odluke nemojte naglo donositi negodobro promislite.

Novac
Budite umereni s troškovima. Privlačiće vas skupoceni i lepi predmeti, poput umetničkih dela, ali imajte na umu da vam mora ostati za plaćanje komunalija i za hranu! Ako ne stojite dobro finansijski, ne trošite novac na nepotrebno!

Škorpija

Karijera
U 2017. godini moraćete da radite više nego prethodnih godina. Ali, to će se isplatiti i doneti vam uspeh!Koncentrišite se na posao i budite profesionalni. Obavite sve poslove na vreme i preuzmite nove ako treba. Budite ljubazni prema nadređenim osobama i saradnicima.

Novac
Budući da ćete više raditi, više ćete i zaraditi! Ako trenutno imate finansijskih poteškoća, uskoro ćete naći izlaz iz krizne situacije. Jednom kada rešite probleme, pobrinite se da se takva situacija ne ponovi, štedite novac za crne dane………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4