ŠTA VAS OČEKUJE DO KRAJA GODINE Horoskop novca za 2019. godinu: VODOLIJU očekuju FINANSIJSKI problemi, a LAVA uspeh u KARIJERI i više NOVCA!

ŠTA VAS OČEKUJE DO KRAJA GODINE Horoskop novca za 2019. godinu: VODOLIJU očekuju FINANSIJSKI problemi, a LAVA uspeh u KARIJERI i više NOVCA!

19 маја, 2019 Off By ludarito

Blizanci

Karijera
Tokom 2019. godine vaša finansijska situacija biće stabilna. Posao ćete obavljati s manje stresa. Imaćete više snage i moći ćete da se koncentrišete na stvari koje volite. Na poslu neće biti većih promena i lakše ćete se nositi sa svakodnevnim izazovima. Možete da poradite na onim stvarima koje vam mogu pomoći da ostvarite napredak u karijeri tokom dužeg vremena.

Novac
Tokom 2019. godine budite oprezni s finansijama. Sve finansijske odluke donesite nakon dobrog promišljanja.Razradićete strategiju upravljanja novcem i ulagaćete samo tamo gde ste sigurni da ćete biti na dobitku. U 2019. godini vaša finansijska situacija će biti stabilna.

Rak

Karijera
Činiće vam se da je posao i karijera vaš život. Stvari će se odvijati brzo, posebno početkom godine. Na sreću, puni ste energije i uspešno ćete se nositi sa svim promenama. Iskoristite tu energiju kako biste poradili na svojim projektima. U periodima kada je Merkur retrogradan trebalo bi pripaziti na odnose s nadređenima.

Novac
2019. godina donosi mogućnosti za dobre investicije. Pošto ćete imati više energije, moći ćete i više da radite a to znači i više da zaradite. Ipak, nemojte zanemariti privatan život zbog većeg sticanja novca. Osim toga, to vam može stvoriti previše stresa.

Lav

Karijera
2019. godina donosi i deblji novčanik. Nove poslovne prilike su pred vama. Iskoristite ih! Izgledno je da ćete imati puno posla i materijala za razmatranje. Iako to može biti dosta stresno u određenim periodima, ipak će se isplatiti dugoročno. S druge strane, ne isplati se sve vreme posvetiti poslu i treba naći ravnotežu. Poradite na odnosu prema nadređenoj osobi. Ako vam je nadređena osoba naklonjena, možda ćete dobiti unapređenje.

Novac
Imaćete prilika za povećanje zarade tokom 2019. godine. Možda će se jedna vaša stara investicija isplatiti ili možda dobijete na lotou!…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4