HOROSKOP: BIKOVI možete da očekujete zanimljiv flert sa osobom rođenom u znaku Blizanaca

HOROSKOP: BIKOVI možete da očekujete zanimljiv flert sa osobom rođenom u znaku Blizanaca

18 маја, 2019 Off By ludarito

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete manje nesporazume sa poslovnim partnerom ali ne bi trebalo da dođe do prekida saradnje. Na kraju ćete ipak uspeti da izgladite sve.

LJUBAV: Povoljan je dan za početak ljubavne veze koja bi mogla da traje na duže staze. Poklanjate svoje iskrene emocije osobi za koju smatrate da vam odgovara na duže staze.

ZDRAVLJE: Pazite na bešiku koja bi mogla da vam bude osetljiva kao i kompletan urogenitalni trakt. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni upalama i infekcijama.

 

JARAC

POSAO: Imaćete više poslovnih obaveza nego što je to uobičajeno ali ćete uspeti da završite sve na vreme. Pred vama je period u kojem će biti potrebno strpljenje da sve rešite.

LJUBAV: Očekuje vas miran dan za komunikaciju sa voljenom osobom. Neće biti većih promena po pitanju vašeg emotivnog statusa. Prilagođavate se jedno drugome.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta. Povedite računa o tome da redovno kontrolišete krvnu sliku. Pred vama je period u kojem ćete imati sklonost ka virusima i infekcijama.

 

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete sasvim opušten dan tokom kojeg nećete biti opterećeni većm brojem obaveza. Spremni ste da se malo odmorite i da se posvetite nekim drugim stvarima.

LJUBAV: Nova ljubav sa osobom koja je malo mlađa od vas bi mogla da vam unese puno sreće i uzbuđenja u život. Pred vama je jako dobar period u kojem ćete se osećati voljeno.

ZDRAVLJE: Osećate se jako dobro i nemate probleme na ovom polju. Možete da se nadate stabilizaciji na ovom planu. Uradite ono što je do vas kako bi svom zdravlju pomogli.

 

RIBE

POSAO: Možete da očekujete da će vam pokretanje privatnog posla na duže staze obezbediti stabilne prihode i uspeh. Važno je da imate jasno zacrtane ciljeve na ovom polju.

LJUBAV: Sa voljenom osobom postepeno dolazite do poboljšanja odnosa i čini vam se da ima nade da se spasi vaš brak. Uradite ono što je do vas kako biste se partneru posvetili.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa lošim varenjem. Pred vama je dan u kojem ćete imati tegobe vezane za nadutost i probavu pa je svakako važno da povedete računa o tome.

Стране: 1 2 3 4