HOROSKOP: BIKOVI možete da očekujete zanimljiv flert sa osobom rođenom u znaku Blizanaca

HOROSKOP: BIKOVI možete da očekujete zanimljiv flert sa osobom rođenom u znaku Blizanaca

18 маја, 2019 Off By ludarito

BLIZANCI

POSAO: Naglašena je kod vas nervoza, kao i sklonost da na neki način bežite od problema, ne suočavate se sa njima. Možete da očekujete da će vam iskrsnuti i nove komplikacije.

LJUBAV: Emotivno osećate prazninu koju želite da popunite ali nažalost niste našli pravu osobu. Dajte sebi vremena kako biste mogli da donesete odluku šta je zaista dobro za vas.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa očima. Pred vama je period u kojem ćete sa dioptrijom imati neke probleme, pa bi svakako bilo dobro da se posavetujete sa oftamologom.

 

RAK

POSAO: Nesigurni ste u svoje odluke, u svoje poteze i na neki način lako dovodite sebe ali i druge ljude do zablude danas. Moguće je da nećete baš moći lako da rešite probleme.

LJUBAV: Emotivna situacija je nesređena, postoje dve različite osobe koje vas intrigiraju. Neodlučni ste. Potrebno vam je dosta vremena da biste shvatili kakvu osobu želite pored sebe.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom su mogući. Preterano ste napeti i nalazite se u periodu u kojem na svim poljima imate određene kočnice. Potrebno vam je opuštanje od stresa.

 

LAV

POSAO: Imate puno snage u sebi i spremni ste da se maksimalno posvetite svom poslu. Jedino čega treba da se čuvate jesu neiskreni saradnici. Povedite računa o tome kim ste okruženi.

LJUBAV: Otvoreno ćete pokazati voljenoj osobi šta želite. Nije vam problem da preuzmete inicijativu u vašem odnosu sa njom. Spremni ste da se borite za ljubav koju osećate.

ZDRAVLJE: Jaki ste i zdravi. Možete da očekujete da će pred vama biti jako povoljan period za polje zdravlja. Dobar vam je dan pa nećete imati veće probleme niti stresove………..NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4