LAV i RAK: Oni su veliki EMOTIVCI, ali i pravi ZAŠTITNICI onih koje vole. Spremni su i ŽIVOTOM da BRANE sebi DRAGE LJUDE!

LAV i RAK: Oni su veliki EMOTIVCI, ali i pravi ZAŠTITNICI onih koje vole. Spremni su i ŽIVOTOM da BRANE sebi DRAGE LJUDE!

10 маја, 2019 Off By ludarito

Mnogi smatraju da je on velika dobrica da bi bilo šta loše učinio, međutim postoje neke određene situacije u kojima je Rak spreman ako je potrebno da se spusti i na nivo loših ljudi. Situacija o kojoj govorimo je upravo ona kada pokušate da povredite njima drage ljude, jer Rakovi životom brane ono što vole. Rakovi su ljudi velikog srce i još veće duše i njihova dobrota je neograničena. Jednom rečju, oni su pravi anđeli, oni mogu podneti puno toga i njih možete povrediti, a da vam se ne osvete. Ali jedan Rak vam nikada neće dozvoliti da dodirnite u njemu drage osobe i da ih povredite. Za njega ništa ne postoji važnije od sreće njegovih voljenih osoba i neće nikada postojati. Tako da ona osoba koja pokuša da povredi neku njegovu dragu osobu može očekivati samo nevolju i vrlo burnu reakciju od jednog nežnog Raka. On brani ono što voli na sve načine, bukvalno do poslednjeg atoma snage i svim raspoloživim sredstvima. Rak možda ume da oprosti i da pruži novu priliku, ali nikada ne prašta i ne pruža drugu šansu onim ljudima koji na bilo koji način pokušaju da povrede njemu drage osobe. I svi oni koji su to pokušali duboko su zažalili, jer su videli drugo lice jednog nežnog Raka.

Стране: 1 2 3