LAV i RAK: Oni su veliki EMOTIVCI, ali i pravi ZAŠTITNICI onih koje vole. Spremni su i ŽIVOTOM da BRANE sebi DRAGE LJUDE!

LAV i RAK: Oni su veliki EMOTIVCI, ali i pravi ZAŠTITNICI onih koje vole. Spremni su i ŽIVOTOM da BRANE sebi DRAGE LJUDE!

10 маја, 2019 Off By ludarito

Lav i Rak zajedno mogu biti dobra kombinacija, jer se njihove vladajuće planete Mesec i Sunce, međusobno dopunjuju i slažu. Lavovi su dinamični i moćni, pošteni i plemeniti ljudi. Vrlo su otvoreni u svakom odnosu i veoma su pouzdani kao prijatelji. Rakovi su veoma uporni i vredni, takođe i tolerantni. Oni su verni i kao drugovi i kao partneri. Osećajni su i romantični i vrlo požrtvovani kada se bore za ljubav. I Bik i Rak vole dom i porodicu i veliki su emotivci. Oni su nesebični i u stanju su da usreće ljude do kojih im je stalo. Bukvalno sreću dragih osoba stavljaju ispred svoje sopstvene sreće. I jedni i drugi mogu dozvoliti da im nanesete tugu, ali ono što nikada neće dozvoliti je da pokušate da nanesete tugu njihovoj dragoj osobi. U tom slučaju možete se nadati samo nevolji i problemima, jer oba znaka brane ono što vole svim raspoloživim sredstvima. Zato budite pažljivi, ako dirnete u njima drage ljude! LAV Svako ko poznaje Lava zna koliko je on hrabar čovek. Lavovi su takođe pravi emotivci, ali i pravi zaštitnici svih onih koje vole. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Стране: 1 2 3