LAV i RAK: Oni su veliki EMOTIVCI, ali i pravi ZAŠTITNICI onih koje vole. Spremni su i ŽIVOTOM da BRANE sebi DRAGE LJUDE!

LAV i RAK: Oni su veliki EMOTIVCI, ali i pravi ZAŠTITNICI onih koje vole. Spremni su i ŽIVOTOM da BRANE sebi DRAGE LJUDE!

10 маја, 2019 Off By ludarito

Oni su neko ko ne dopušta da neko dira ono što oni vole. Možda će vam dopustiti da njih povredite, ali njima drage osobe nećete nikada. Postoje za njih neke stvari koje su im važnije čak i od sopstvenog života, a to su upravo njihove voljene osobe. Lav ume da brani sebe i teško ga je povrediti, ali će vam možda u nekom trenutku slabosti dozvoliti da mu nanesete tugu. Međutim, njemu drage osobe nikada ne možete povrediti i u tom slučaju se ne možete ničemu dobrom nadati. Videćete tada jednu drugu stranu tog hrabrog Lava i ona vam se nimalo neće svideti. Oni prosto živi za svoje voljene osobe i vole ih više od svega na svetu i onaj čovek koji pokuša da povredi njemu drage ljude, može se nadati samo velikim problemima. On neke stvari ne prašta i ne toleriše i zato ne pokušavajte da se igrate sa jednim Lavom. Kada oseti da su njegovi voljeni u opasnosti, Lav će postati pravi ‘kralj besa’ i videćete njegovu burnu reakciju. Lav brani ono što voli svim silama i svim raspoloživim sredstvima. RAK Jedna od osnovnih osobina svakog Raka jeste da je vrlo nežan i emotivan i zbog toga ga mnogi potcenjuju.  (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3)

Стране: 1 2 3