DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 11. MAJ 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 11. MAJ 2019.godine

10 маја, 2019 Off By ludarito

Blizanci

Danas je dan kada treba da se malo primirite i odmorite duh i telo od nedavnih aktivnosti. Obratite pažnju na detalje koji su vam promakli dok ste se zabavljali. Imajte poverenja i slušajte svoju intuiciju iako je suprotna od onog što je pred vama.

 

Sa današnjom astralnom energijom moglo bi doći do nekih malih zastoja. Ukoliko ste misili da danas preuzmete prednost u jednoj situaciji prema osobi koja vam se sviđa, onda to nije današnji dan. Ali to ne znači da se ništa neće desiti. Naprotiv, ovo može biti jedan veoma miran dan, kroz koji možete lagano proći i sačekati sutrašnji za akciju.

Rak

Ovo je idealan dan za vas, jer vam je um bistar a emocije stabilne. Iskoristite ovu moćnu kombinaciju da uobličite svoje želje i mogućnosti i pokažite svoju emotivnu stranu drugima. Velika je energija na vašoj strani koja vam pomaže da dostignete željeni cilj.

 

Današnji planetarni uticaj mogao bi da izazove tenziju između vas i partnera. Vrlo je moguće da shvatite kako se ne slažete oko toga u kom pravcu treba da ide vaša veza u budućnosti. Sa takvim različitim mišljenjem nećete uspeti da dostignete željeni cilj. Možda bi rešenje bilo da predefinišete cilj!

Lav

Iskoristite svoju unutrašnju energiju. Napravite listu prioriteta danas. Vreme je da se bolje organizujete. Posebno obratite pažnju na detalje vezane za neki projekat na kome radite, i imajte strpljenja. Fokusirajte se. Usporite i pronađite vremena da uživate u lepim stvarima.

 

Ne brinite zbog malih stvari u vašoj vezi danas, jer će vaša pažnja biti usmerena na daleko veće, uzbudljivije i definitivno važnije stvari. Trenutni planetarni uticaj može izazvati zastoj u željama vas i pertnera, ali nemojte dozvolite da vas to udalji, ili da pomislite kako se to neće desiti. Potrebno je da imate strpljenja…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4