JARAC: On je NAJVEĆI BORAC ZA LJUBAV – on DAJE dušu, srce i SVE!

JARAC: On je NAJVEĆI BORAC ZA LJUBAV – on DAJE dušu, srce i SVE!

10 маја, 2019 Off By botanika

Nije tajna da je ljubav jednog Jarca najveća na svetu i to je najveća istina. On je najveći borac za ljubav, jer on daje dušu, srce i sve.

Tačno je to da, kada volimo, svi mislimo da je to najjači osećaj na svetu, ali se emocije koje ima jedan Jarac zaista ne mogu meriti ni sa čim. Kod osoba koje su rođene u znaku Jarca ne postoji nikakva prepreka za ljubav.
Možda bi drugim ljudima razlika u godinama, daljina ili nešto slično pravila probleme, ali za jednog Jarca to nisu nikakve prepreke.
On je neko ko će moći da vam da sve ono što ste ikada želeli da imate. Pored jednog Jarca se možete osećati kao da ste jedina osoba na svetu i kao da ste najvoljeniji.
Jarac je neko ko je u stanju da zbog ljubavi promeni ceo svet. On nikada ne laže i nije u stanju da nikome zabode nož u leđa. On nikada ne laže i uvek je spreman da kaže svakom istinu u lice.
Poznat je po tome da ne bira reči i samim tim se mnogi ljudi naljute na njega, ali to njemu nije bitno, jer on nije neko ko živi od tuđeg mišljenja. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Стране: 1 2 3