DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 11. MAJ 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 11. MAJ 2019.godine

10 маја, 2019 Off By ludarito

Ovan

Nemojte govoriti ljudima iza leđa. Nemojte govoriti ništa što ne biste rekli da ta osoba stoji pred vama. Danas se osećanja mogu lako poremetiti i neko bi mogao biti povređen (možda čak i vi). Ljudi instinktivno znaju kada ne govorite lepo o njima.

 

Šta god radili danas, nemojte da padnete u iskušenje i navedete jednu osobu da poveruje da ste nešto što niste. Trenutna astralna energija mogla bi da vam da vetar u leđa i da krenete sa pričom, koja baš i nema neke veze sa istinom. Ukoliko želite da impresionirate tu osobu, samo budite ono što jeste.

Bik

Kada su u pitanju odluke danas, uradite ono što je najbolje za vas. Nemojte imati osećaj griže savesti ako morate da završite neki zadatak danas. Uradite to zato što želite da uradite a ne zato što se osećate obaveznim prema nekom drugom. Jedina obaveza ste sami sebi!

 

Danas biste mogli pronaći dodatan izvor za svoju hrabrost. Jedini problem je što možete preterati. Ukoliko pišete nekom koga još uvek niste imali priliku da sretnete lično, ali biste veoma voleli, onda morate pažljivo birati reči kojima ćete opisati kako se osećate. Budite hrabri, ali ne ludo odvažni!…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4