DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 9. MAJ 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 9. MAJ 2019.godine

8 маја, 2019 Off By ludarito

Jarac

Duhovna strast danas je obojena romantičnim željama. Ako je vaš partner sklon spiritualnom kao i vi, onda se potrudite da zajedno dođete do saznanja koje vas interesuje. Strast koju osećate dolazi uglavnom iz same dubine vaše duše. S obzirom da vam je kreativnost na vrhuncu, možda ćete poželeti da upišete ili naslikate ova osećanja kako ih ne biste zaboravili.

 

Trenutna planetarna energija danas će vam sugerisati da iako jedan sastanak može delovati skroz naopako, ustvari, biće to samo privid. Moguće je da ćete pogrešiti sa mestom sastanka, ili sa vremenom viđanja, ali sve će se na kraju ispostaviti sasvim uredu. Štaviše, bićete na sedmom nebu. Nemojte toliko brinuti oko sitnica.

Vodolija

Ukoliko ste u vezi, danas ćete poželeti da je podignete na viši nivo obavezivanja i posvećenosti. Vi i vaš partner biste se mogli obavezati na monogamiju, ili veriti ili zakazati datum venčanja. Ukoliko ste venčani, možda odlučite da imate dete. Ukoliko ste singl, očekujte da sretnete nekog posebno atraktivnog uskoro. Spremni ste!

Danas biste mogli biti u prilici da donesete težak izbor ili da pristanete na neki kompromis. Stvari ne moraju biti toliko čudne kako vama izgleda, ako biste se mogli malo opustiti ili otresti nekog svog posvećenog (ili duhovnog!) ubeđenja. Ali, imajte na umu da ako želite da vaša veza napreduje i razvija se, onda morate sami preduzeti neophodne pozitivne korake.

Ribe

Danas biste mogli dobiti pozivnicu za jedan važan društveni događaj. To može biti prilika da upoznate važne ljude koji vam mogu pomoći oko karijere ili su na neki način povezani sa vašim poljem interesovanja. Vaša energija i entuzijazam neće ostati neprimećeni.

 

Bez obzira koliko vam je žao što ste napustili neku vezu nedavno, današnja planetarna energija sugeriše da je zaista vreme da se oprostite. Svesni ste da iako postoji izvesna privlačnost među vama, nekako vi niste zadovoljni sa druge strane. Nemojte oboje tugovati ili biti ljuti, nego zajedno proslavite slobodu koju ste jedno drugom dali.

Стране: 1 2 3 4