DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 9. MAJ 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 9. MAJ 2019.godine

8 маја, 2019 Off By ludarito

Blizanci

Probudićete se spremni da osvojite svet. Uzbuđenja, entuzijazam i svrha života ispuniće vašu dušu danas. Međutim, zapitaćete se odakle je sve to došlo jer se ništa nije promenilo od sinoć. Nemojte gubiti vreme razmišljajući o tome, nego krenite u akciju. Idite na neko predavanje ili u teretanu. Započnite projekat! Današnji dan je veoma obećavajući.

 

Današnja planetarna energija mogla bi da vam pruži sasvim novo poglavlje u životu, ali samo ako ste spremni oboje da radite na tome. Osećanja su veoma intenzivna danas i može vam se desiti da pogoršate stvari ako ne pazite šta govorite. Ako želite da uspete i izlečite svoju vezu onda danas budite pažljivi sa rečima.

Rak

Informacija koju ćete dobiti od prijatelja mogla bi da vas navede da postavite sasvim nove ciljeve. Imate dosta ideja oko nekog projekta, a danas biste mogli odlučiti koju da primenite. Počnite! Šta god da odlučite da uradite, saznajte pre toga sve činjenice. Postoji verovatnoća da gubite vreme na nepotrebne detalje.

 

Današnja planetarna energija ohrabriće vas da prekinete sa svojim uobičajenim navikama, posebno kada je ljubav u pitanju. Ukoliko oboje pribegavate svakodnevnim rutinama, bilo da su u pitanju izlasci na ista mesta, isto veče ili dana, onda biste mogli danas uvideti kako vas to nervira. Preduzmite korake da nešto promenite i te rutine pretvorite u zanimljive događaje.

Lav

Zvezde vas pozivaju danas da proširite svoju viziju. Vreme je da vidite veću, jasniju i napredniju stranu stvari. Zapamtite da je život kao ogledalo – dobićete daleko više nego što očekujete. Zato sanjajte velike snove, nadajte se velikim stvarima i zamislite sebe kao zvezdu. Nemojte se prodavati za male novce! Skromnost se uvek zloupotrebljava!

 

Ukoliko idete na sastanak sa nekim za koga mislite da normalan, osećajan i nežan, onda vam se može desiti da nakon večerašnjeg izlaska promenite mišljenje. Pod uticajem današnje planetarne energije može vam se desiti da se veoma iznenadite nečijim nekonvencionalim ponašanjem, na način koji će vam biti poprilično šokantan. Šta će se desiti kasnije, zavisi isključivo od vas!………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4