DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 9. MAJ 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 9. MAJ 2019.godine

8 маја, 2019 Off By ludarito

Ovan

Talenat koji posedujete i skriva se u vama neiskorišćen, danas bi mogao da iznenadi sve oko vas. Možda odlučite da ga iskoritite u poslu kojim se bavite. Ovo je definitivno dan za tako nešto, jer ćete biti prepuni energije i entuzijazma, sposobni da se uhvatite u koštac sa svakim zadatkom koji bude pred vama. Ovo je dan pun izazova i novih putovanja!

 

Današnji aspekti mogli bi značiti da dok uviđate kako jedan plan sasvim propada, drugi, na koji i niste toliko računali, pokazuje se kao najbolje rešenje. Na kraju, moguće je da ste imali teška iskustva u prošlosti, ali ipak postoji nada za izlečenjem. Potrebno je da oboje budete iskreni jedno prema drugom i realni, pre nego idealisti oko vašeg zajedničkog života.

Bik

Strast koju ćete osećati mogla bi vas motivisati da poradite na svom izgledu. Možda odlučite da vežbate, promenite dijetu ili ekperimentišete sa novim stilom odevanja. Svakako ćete dobiti željeni rezultat. Sa energijom i entuzijazmom koji posedujete danas iznenadićete ne samo druge, nego i sebe.

 

Današnja astralna konfiguracija mogla bi da sugeriše da dok ste sa jedne strane posebno sentimentalni u svojoj trenutnoj vezi, sa druge možete biti veoma nemilosrdni. Znate da treba da sredite stvari u životu, ali moguće je da još uvek niste u stanju to da uradite. Da li vam fale reči da iskažete svoje potrebe? Kada dođete do jednog nivoa u vezi potrebno je da preuzmete stvar u svoje ruke i na lep način kažete tačno šta mislite………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4