DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 8. MAJ 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 8. MAJ 2019.godine

7 маја, 2019 Off By ludarito

Škorpija

Danas ćete biti sentimantalni i puni sećanja na lepe stvari iz prošlosti. Verovatno će vam nedostajati neki prijatelj ili bivša ljubav. Recite to tako što ćete napraviti telefonski poziv i olakšati sebi. Najbolje od svega je što ćete verovatno obnoviti kontakt koji vam nedostaje. Budite hrabri i pozitivni.

 

Pred vama je jedan izuzetno uzbudljiv dan. Suprotni pol vam je prilično naklonjen – bićete u središtu pažnje gde god se budete nalazili. Izuzetno će vam prijati saznanje da osoba prema kojoj gajite simpatije konačno pokazuje naklonost prema vama. Ako su dosadašnji pokušaji da joj se približite bili osuđeni na propast, stvari se konačno menjaju u vašu korist.

Strelac

Danas ćete imati problema sa novcem. Postoji mogućnost da ćete imati neku dužnost koju će vam biti teško da ispunite, pa ćete morati da platite. Nemojte se nervirati. Novac je nešto što dolazi i odlazi. Zadržite osmeh na licu i nemojte trošiti na nepotrebne stvari. Na taj način ćete sve ispuniti bez problema.

 

Iako je očigledno da postoji ne jedna, nego više osoba kojima se dopadate, vi iz nekog razloga odbijate pozive na sastanke. Niste raspoloženi za nova poznanstva, a zatvorenost u sebe je vaš najveći problem danas. Najbitnije je da duboko udahnete i da se opustite. Ispunite ovaj dan aktivnostima koje vas zanimaju, i loše raspoloženje će ubrzo proći.

Jarac

Energija danas podstiče vas da se usmerite na zadatke vezane za vaš dom. Poželjno bi bilo da obratite pažnju na potrebe članova porodice. Ukoliko se ovog dana uspešno organizujete, izdvojite neko vreme za vlastite interese. Posvetite se omiljenom hobiju.

 

Danas previše vremena razmišljate o jednoj naročitoj osobi, umesto da stupite u akciju. Šta je to što vas sprečava? Ako smatrate da je pred vama neosvojiva tvrđava, potrebno je da imate malo vere u sebe. Ne odustajte pre vremena. Osobe koje se nalaze u dužoj stabilnoj vezi, mogle bi da se pripaze jedne ženske osobe iz neposredne okoline.

Vodolija

Novi razvoj događaja vezan za romantičnu sferu vašeg života, na vas deluje kao stimulans – poželećete da sa celim svetom podelite vaše emocije. Moguće je da danas upoznate neke nove, zanimljive ljude. Jedna poslovna obaveza vas odvlači od privatnog života. Ne očajavajte. Što je pre završite, pre ćete moći da nastavite po starom.

 

Svesni ste da vam nedostaje energije, ali srećom tu je voljena osoba koja vam priskače u pomoć onda kada je najpotrebnije. Vaš odnos je prilično intenzivan, ali danas ne dozvolite sebi da insistirate na vlastitim stavovima. Postoji opasnost da povredite partnerova osećanja. Ukoliko budete odmereni, nećete imati razloga za brigu.

Ribe

Iznenadni događaji bi mogli da vam privuku nepozvane goste, ali oni nikako neće biti neželjeni. Otvorite vrata vašeg doma za drage ljude – prijatelje, poznanike, rodbinu. Danas vas očekuje mnogo dobre zabave i prijatnog druženja. Brige ovog sveta ostavite za neki drugi dan. Ovoga puta, uživajte.

 

Danas ste izuzetno kreativni i raspoloženi za zabavu. Neka ovo osećanje što duže potraje. Odnosi sa prijateljima i voljenom osobom su na zadovoljavajućem nivou. Pa ipak, neka neprijatna iskustva iz prošlosti sprečavaju vas da u potpunosti uživate. Ne dozvolite da ono što je bilo upravlja onim što tek treba da se dogodi. Opustite se i uživajte!

Стране: 1 2 3 4