DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 8. MAJ 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 8. MAJ 2019.godine

7 маја, 2019 Off By ludarito

Bik

Izvesni uspesi iz prošlosti su vam omogućili da ovih dana živite na račun stare slave. Iskoristite naredne dane prvenstveno da se dobro odmorite. Nakon perioda zatišja, slede vam nove obaveze. Opskrbljeni pozitivnom energijom, uspešno ćete odoleti svim izazovima.

 

Veoma ste vezani za porodicu i dom. To za vas predstavlja najvažniji deo života. Veoma je bitno da danas budete iskreni prema njima, ali prvenstveno i prema sebi. Ukoliko se neko ne slaže sa vašim izborom životnog partnera, vreme je da razmislite o preseljenju. Na kraju krajeva, to je samo vaš izbor – ukoliko se neko ne slaže sa time, ne treba da vas opterećuje.

Blizanci

Danas ćete biti zabrinuti po pitanju svojih finansija. Neko bi vam mogao ukinuti priliv na koji ste računali, a i iznenadna neočekivana naplata bi vam lako mogla pokvariti dan. Razgovarajte otvoreno o svojoj situaciji. Dobar savet iskusnog prijatelja bi vam mogao biti od velike pomoći. Ne plašite se!

 

Ljubavni odnosi danas mogu biti opterećeni svađama, prekidima i generalno nesporazumima. Sa druge strane, danas dobijate priliku da rešite neke probleme na polju karijere. Potrudite se da energiju usmerite u pravom smeru. Partneru bi najbolje bilo da provede neko vreme bez vas da na miru razmisli o vlastitim postupcima.

Rak

Neki neočekivani događaj učiniće da se privremeno udaljite od svog partnera. To bi moglo da dovede do neprijatne situacije ili čak nekog incidenta. Pokušajte da nađete vremena da smireno razgovarate i rešite situaciju. Ukoliko ni to ne bude pošlo za rukom, razmislite o tome kakva je vaša veza ustvari.

 

Činjenica sa kojom treba da se suočite danas je da ste vi neko ko se previše opterećuje nesuglasicama i problemima na polju ljubavi iz vaše prošlosti. Skloni ste preuveličavanju, pa bi bilo dobro da se usmerite na ono lepo i pozitivno u vašem životu. Nikako ne odbijajte jedan poziv za izlazak jer vam zabava i druženje, a naročito nova poznanstva popravljaju raspoloženje…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI….

 

Стране: 1 2 3 4