DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 8. MAJ 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 8. MAJ 2019.godine

7 маја, 2019 Off By ludarito

Lav

Možda ćete danas imati upalu grla ili neke druge simptome prehlade i to će umanjiti vašu sposobnost da kvalitetno ispunite svoje obaveze. Pokušajte da usporite malo. Vi ste po prirodi odgovorni i često sebe izlažete prevelikom naporu i stresu. Nađite način da se odmorite i relaksirate, kako ne biste zaista ugrozili svoje zdravlje.

 

Ukoliko ste još uvek u potrazi za ljubavlju, krajnje je vreme da malo predahnete od poslovnih obaveza i posvetite se vašem emotivnom životu. Ako priželjkujete nekog pored sebe u čijem društvu ćete uživati, morate više da se potrudite. Pozitivna strane je to što ste svakako željni zabave i druženja i velike su šanse da obnovite neka stara prijateljstva. Okružite se pravim ljudima.

Devica

Provedite danas neko vreme sa svojim pratnerom kojem nedostajete. Vi ste prilično zauzeti poslom i ličnim obavezama, pa ćete verovatno primetiti malu dozu ljubomore na vaše prijatelje ili poslovne kolege. Ne bi bilo loše da se malo posvetite i učinite nešto lepo za voljenu osobu. Budite manje sebični po tom pitanju.

 

Pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su u vezi, danas mogu da očekuju probleme na ljubavnom planu. Rasprave, svađe i neslaganje boje ovaj dan sivim tonovima. Vaša preterana osetljivost stvara vam najviše problema. Najbolji način da ovo prevaziđete je da pokažete više razumevanja za partnera i da budete iskreniji. Razmislite da krenete da se bavite nekim sportom.

Vaga

Danas ćete verovatno poželeti da izbegnete svoje dužnosti, ali to neće biti moguće. Skoncentrišite se na posao koji morate da obavite. Nije vreme da budete neodgovorni. Neki porodični problem mogao bi vas danas uznemiriti. Nemojte sve uzimati zdravo za gotovo, jer će rešenje stići krajem dana.

 

Danas nikako ne insistirajte da sve bude po vašem – rizikujete da zauvek odaljite partnera od sebe. U kritičnoj situaciji pokušajte da nađete diplomatsko rešenje. Kompromisi su za vas od presudne važnosti ukoliko želite da zadržite voljeno biće u vašem životu. Potrebno je malo strpljanja i dobre volje. Posavetujte se sa osobom u koju imate poverenja…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI….

 

Стране: 1 2 3 4