ŽENA OVAN- Nezavisna, snažna i puna samopouzdanja. Što naumi, to uradi. Što vidiš to i dobiješ!

ŽENA OVAN- Nezavisna, snažna i puna samopouzdanja. Što naumi, to uradi. Što vidiš to i dobiješ!

6 маја, 2019 Off By ludarito

 

Ako želite da znate kakva je žena ovan u krevetu, evo odgovora – dominantna. Njen libido je jak i voli da vodi igru , a sve zarad svoh zadovoljstava. Zna da uživa u seksu. Puna je samopouzdanja i zrači , a posebno onda kada je zaljubljena. Ne pristaje da ostane u vezi sa muškarcem koji u krevetu ne zadovoljava njene apetite.

 

Ako nešto ne ide, ona ne insistira – ide dalje! Romantika joj nije nužna, ali partnerova pažnja itekako jeste. Među retkim je ženama koje mogu da odvoje ljubav i seks. Nekad joj je lakše da se izrazi seksualno nego emocionalno, te će želeti da stvari idu polakše ako je u pitanju ljubav. U seksu se oslikava njen avanturistički duh – obožava da isprobava nove poze i nova mesta za seks. Drugim rečima, noj je seks veoma važan!….

Prijateljstvo

Prijateljstva s Ovnicom često su vrlo intenzivna, i onda kada ne traju dugo, ali ona uvek ima i prijatelje za ceo život. Praktikuje da imati širok krug prijatelja jer konstantno menja interese i njen tempo ne mogu svi pratiti.

 

Trudiće se oko njih samo da bi ostavila utisak i da bi impresionirala.  I dok će neuspelu ljubavnu vezu završiti po kratkom postupku, sa prijateljima i rodbinom se uvek trudi da zadrži dobre odnose i nađe kompromis. Ako je porodica ponosna na nju, njenom samopouzdanju nema granica. Voli svoje prijatelje, rado im pomaže, a ako je neko u stanju da organizuje žurku iznenađenja za prijateljciu, kolegu , rođaka – onda je to ona !

 

Ipak, prijatelji nekad teško razumeju njenu izrazitu nezavisnost, a prijateljice zbog te njene osobine znaju da budu i ljubomorne na nju. Kad ide u večernji izlazak ne treba joj horda prijatelja već dvoje, troje bliskih osoba koje razmišljaju slično kao ona spremnih na ludi provod. Društvo Ovnice garantuje zabavu.

 

Karijera

Ovaj horoskopski znak je ambiciozan i vođa je, pa su takve i radne pozicije koje pripadnica ovog znaka bira. Ona voli da zapoveda, da bude šef, da bude glavna i da povlači sve konce. Ne podnosi lenjivce i pasivce.  Ponekad u tom svom nastupu i pretera.Karijera joj je veoma važna u životu. Ona nikada neće dozvoliti da finansijski zavisi od nekoga, i nije od onih žena koje će porodica i deca vezati za kuću. To ne znači da se ona neće ostvariti u ovim ulogama, već jednostavno ne vidi njih kao razlog da zapostavi svoju karijeru…

Kao stvorena  je da bude mentor! Motivacija i ambicioznost su njeno drugo ime.

Za nju nije karijera koja podrazumeva rutinu. Bira zanimanja koja zahtevaju uzbuđenja i samostalnost. Ne plaši se odgovornosti i zato je stvorena za liderske pozicije. Osim toga , za nju su idealne sve one pozicije koje zahtevaju brzo dnošenje odluka u kojima je neprevaziđena.

Može se ostvarirti kao lekar, hirurg, preduzetnik, političar ili postati vojnik ili policajka.S obzirom da poseduje takmičarski duh, može se ostvariti i kao profesionalni sportista.

U čemu god da leži njena strast – ona je u tome uspešna jer daje 110% sebe!

Izgled

Fokusiran i iskričav pogled, neukrotiva kosa, visoko, izražajno čelo i pomalo agresivan stav fizičke su odlike po kojima ćete prepoznati Ovnicu. Glavni deo tela kod predvodnice zodijaka je glava koja je najčešće izdužena te u visini očiju prilično široka dok je kod brade uska.

Njen zaštitni znak su i istaknute i guste obrve. Vrat je takođe izdužen, a ramena jača i široka. Srednje je visine i prilično mišićavog tela. Oči su joj smeđe ili sive, a koža vrlo dobre teksture.

Stil

Obožava da privlači pažnju, a kako bolje privući pažnju nego vatrenom, crvenom bojom, zaštitnom bojom Ovna! Crvena reflektuje čistu, sirovu energiju i živost duha koje poseduje Ovan. Perfektno izgleda u kožnim odevnim predmetima, voli i svetlucavo i sjajno, a njen zaštitni kamen je dijamant koji je sinonim za snagu, nevinost i čistoću što su glavni kvaliteti koji se povezuju s Ovnom. Jako joj je bitno da bude fit zbog čega mnoge žene rođene u ovom znaku predano vežbaju, a kako su sportski tipovi dobro im stoji i sportski stil odevanja. Vole jednostavne frizure za koje je potrebno malo vremena.

Стране: 1 2