KAKVE NOKTE IMAŠ? Izaberi OBLIK koji NAJVIŠE LIČI na TVOJE NOKTE i saznaj KAKVA SI ŽENA. Jedan oblik krije FATALNE ŽENE!

KAKVE NOKTE IMAŠ? Izaberi OBLIK koji NAJVIŠE LIČI na TVOJE NOKTE i saznaj KAKVA SI ŽENA. Jedan oblik krije FATALNE ŽENE!

2 маја, 2019 Off By botanika

One nemaju hobi koji zahteva mnogo fizičkog napora. Jednostavno, vi volite duge nokte i vrlo često koristite jake boje. To vam pruža izgled veoma seksipilne žene.
Vaša ženstvenost je definitivno ono što ostaje iza vas i kada izađete iz neke prostorije. Vi iste toga svesni i to koristite na najbolji mogući način. Za sebe često čujete da ste fatalna žena.
Oko vas je uvek puno udvarača, ali vi ste to i želele, zar ne?

NOKAT 5
Žene koje su odabrale ovaj nokat su definitivno dame koje cene prirodnu lepotu. Vi ste neko ko se zaista minimalno šminka, ali svakako volite da vaši nokti budu uredni.

Ovakvi nokti zahtevaju najbolji mogući izgled noktiju, koji moraju uvek da budu zdravi i negovani. Vi zaista puno vremena provodite kod manikira, ali vaši nokti vam omogućavaju da takođe budete i dobra domaćica i da možete da obavite bilo koji posao bez muke.
Žene koje su odabrale ovaj oblik nisu zavodnice. One su jednostavno neko kome je porodica na prvom mestu i gledaju da sebi nađu jednog partnera za ceo život.

Стране: 1 2 3 4