DA LI STE ZNALI DA RAD U BAŠTI LEČI OD DEPRESIJE I ČINI LJUDE SREĆNIM!

DA LI STE ZNALI DA RAD U BAŠTI LEČI OD DEPRESIJE I ČINI LJUDE SREĆNIM!

1 маја, 2019 Off By botanika

Mycobacterium vaccae je bakterija koju nalazimo u tlu i koju ljudi gutaju ili udišu kada provode vrijeme u prirodi i za koju se utvrdilo da ima učinke na neurone koje pružaju lijekovi poput Prozaca. Može potaknuti proizvodnju serotonina, poboljšava kognitivne funkcije, ima utjecaj na Crohnovu bolest, čak i na reumatoidni artritis. Većina strastvenih vrtlara će vam reći da je njihov vrt njihovo “sretno mjesto”, a stvarni fizički čin vrtlarstva smanjuje stres i podiže raspoloženje.

Saznajte kako iskoristiti prirodni antidepresiv u tlu i učiniti sebe sretnijim i zdravijim.

Prirodni lijekovi su tu već stoljećima. Oni uključuju lijekove za gotovo svaku tjelesnu bolest, mentalne i emocionalne nevolje. Drevni iscjelitelji možda nisu znali zašto nešto djeluje, već su samo znali da jednostavno djeluje.

Suvremeni znanstvenici su otkrili razlog zašto su mnoge biljke i prakse ljekovite, ali tek nedavno pronalaze lijekove koji su do tada bili nepoznati, a ipak, dio prirodnog životnog ciklusa.  Mikrobi u tlu i ljudsko zdravlje sada imaju pozitivnu povezanost koja je proučena i dokazana. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Стране: 1 2 3