DNEVNI I LJUBAVNI HOROKOP za PETAK 3. MAJ 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROKOP za PETAK 3. MAJ 2019.godine

2 маја, 2019 Off By ludarito

Ovan

Posedujete neiskorišćen talenat koji će danas dobiti priliku da se pokaže. Nećete biti isgurni da li da iskoristite taj talenat i radite na novim veštinama koje vam mogu pomoći da ostvarite ono što želite. Nemojte puno razmišljati, jer ovo je dan kada treba to da uradite. Posedujete dovoljno energije i snage da krenete u susret tim izazovima.

 

Harmonija će biti svuda oko vas. Ukoliko ste na početku jedne veze ovo je sjajna prilika da ga-je upoznate bolje, na veoma lep i intresantan način. Iskoristite dan da saznate ono što želite, da se lepo provedete i zabavite. Najverovatnije da imate dosta toga zajedničkog i to će vam pomoći da razvijete osećanja i pokažete ih na najlepši mogući način.

Bik

Strast koju osećate danas nateraće vas da radite na svom fizičkom izgledu. Možda odlučite da vežbate, ili povedete računa o ishrani ili eksperimentišete sa frizurom. Šta god da odlučite dobićete željeni rezultat. Ovo je dan prepun sjajne energije i entuzijazma, te ga iskoristite kako biste se sjajno osećali.

 

Iskoristite današnju toplu i pozitivnu energiju da poboljšate svoju vezu. Ukoliko ste u procesu upoznavanja onda je ovo sjajna prilika da ostavite dobar utisak. Verovatno da do večeras nećete misliti da ste u strasnoj vezi, ali svakako možete tokom dana ostvariti veoma interesantne momente. Stvari se zagrevaju, spremite se!….….NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4