KRVNA GRUPA određuje ŽENSKI TEMPERAMENT: Koja KRV krije LJUBOMORNE ŽENE, a koja STRPLJIVE? Kakve su SUPRUGE i MAJKE pripadnice određene krvne grupe?

KRVNA GRUPA određuje ŽENSKI TEMPERAMENT: Koja KRV krije LJUBOMORNE ŽENE, a koja STRPLJIVE? Kakve su SUPRUGE i MAJKE pripadnice određene krvne grupe?

27 априла, 2019 Off By ludarito

B KRVNA GRUPA
Za razliku od prve dve krvne grupe, pripadnice B krvne grupe ne vole da budu ni vođe, ali takođe ne dozvoljavaju da budu ni potčinjene u nekom odnosu. One su veoma fleksibilne i veoma dobro se snalaze u svakoj situaciji. One znaju vrlo dobro da izvuku korist iz svake situacija, čuvajući pri tome svoju nezavisnost.
Ove dame uglavnom kroz život idu samostalno. Ove žene odlično podnose usamljenost, ali u velikom kolektivu se osećaju kao riba u vodi. Pre svega, one se jako dobro snalaze u društvu.
Ove dame vole da flertuju i da budu u centru pažnje i vrlo često imaju mnogo prijatelja suprotnog pola. Ono što u ljubavi očekuju je nežnost i zadovoljstvo.
Takođe od svog partnera očekuju vernost, jer su i same jako odane kada zavole. I nešto što važi za skoro sve žene, pa samim tim i za žene sa krvnom grupom B, jeste da očekuju stalnu pažnju svog partnera. Možda zbog toga u partnerskim odnosima deluju pomalo zahtevno i nedodirljivo.
Zbog toga se jako teško odlučuju za brak. Inače, kada se udaju i postanu majke, vrlo su odane i posvećene svojoj porodici. Tako da su pravi srećnici svi oni muškarci koji kraj sebe imaju suprugu sa B krvnom grupom.  (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 4)

Стране: 1 2 3 4