KRVNA GRUPA određuje ŽENSKI TEMPERAMENT: Koja KRV krije LJUBOMORNE ŽENE, a koja STRPLJIVE? Kakve su SUPRUGE i MAJKE pripadnice određene krvne grupe?

KRVNA GRUPA određuje ŽENSKI TEMPERAMENT: Koja KRV krije LJUBOMORNE ŽENE, a koja STRPLJIVE? Kakve su SUPRUGE i MAJKE pripadnice određene krvne grupe?

27 априла, 2019 Off By ludarito

Ženski temperament je jako komplikovan i splet je različitih karakteristika, kao što su: emocije, energija, ponašanje i slično. Postoji mnogo pristupa i metoda rešavanja ovog pitanja.
U Japanu i Koreji su poznate metode po kojima se ženski temperament povezuje sa krvnom grupom. Koja je vaša krvna grupa? U nastavku teksta dali smo detaljnu analizu za svaku krvnu grupu ponaosob, bez podele na pozitivnu i negativnu. Ukoliko budete pročitale, shvatićete da smo vrlo precizno opisali svaku.
I zato nemojte da se iznenadite ako se naša analiza, u nastavku teksta, ispostavi veoma preciznom i tačnom. A da bi ste se u to uverile, morate same pročitati!
0 KRVNA GRUPA
Ova krvna grupa krije strastvene, ali i egoistične žene. Takođe moramo napomenuti da su žene sa nultom krvnom grupom prave lepotice. U odnosima sa muškarcima, ove žene su veoma ljubomorne.
Umeju da budu jake ličnosti i jako su dominantne. Međutim, to nekada prenose i u ljubavne odnose i pokušavaju u svemu da kontrolišu svog partnera. Onom muškarcu koji pokuša da prevari ovu ženu, to će biti veoma teško. Žene koje spadaju u ovu krvnu grupu vrlo brzo postaju ravnodušne prema mirnim i slabim partnerima. Njima je potreban neko ko je takođe dominantan, kao što su one.  (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Стране: 1 2 3 4