KRVNA GRUPA određuje ŽENSKI TEMPERAMENT: Koja KRV krije LJUBOMORNE ŽENE, a koja STRPLJIVE? Kakve su SUPRUGE i MAJKE pripadnice određene krvne grupe?

KRVNA GRUPA određuje ŽENSKI TEMPERAMENT: Koja KRV krije LJUBOMORNE ŽENE, a koja STRPLJIVE? Kakve su SUPRUGE i MAJKE pripadnice određene krvne grupe?

27 априла, 2019 Off By ludarito

Takođe moramo napomenuti da među uspešnim poslovnim ženama i poznatim ličnostima uglavnom dominiraju žene sa ovom krvnom grupom. Ove žene u ljubavi očekuju uglavnom sreću, zadovoljstvo i nežnost. Kao supruge vladaju iz pozadine i vole da budu podrška svom partneru. Kao majke se prema deci postavljaju prijateljski i vrlo su brižne. U prijateljskim odnosima su odane i ne vole izdaju, pa zato ne praštaju ako ih neki prijatelj izneveri. U nultoj grupi kriju se vesele žene i svi vole da se nađu u njihovom društvu.
A KRVNA GRUPA
Ova krvna grupa karakteristična je za žene koje se odlikuju strpljenjem i smirenošću. Vrlo često o njima vlada mišljenje da su nesebične i darežljive. Ove dame su takođe veoma disciplinovane. One cene urednost i komfor. Uvek drže do svog izgleda i nikada ih ne možete zateći nespremne i nedoterane. Takođe su vrlo inteligentne i teže ka bezkonfliktnom rešavanju problema. U svakoj situaciji su mirne i trevezne. Pune su pozitivne energije, ali svakako da imaju neke određene mane. Pre svega, one su često tvrdoglave i ponekad razdražljive. Često sebe doživljavaju kao potčinjene. U ljubavnim odnosima su veoma stidljive i retko kada će prve prići muškarcu. Ove žene umeju da poštuju partnera i njegove kvalitete. Zbog svoje emotivne i osetljive prirode, ne ulaze lako u vezu. Svoja osećanja otkrivaju tek kada su potpuno sigurne da neće biti povređene i prevarene. Žene koje imaju A krvnu grupu kao supruge su idealne, a kao majke su takoreći savršene. One svoju decu paze i podržavaju, ali takođe zahtevaju puno od njih. Kao prijatelji, ove žene su prijatelji kakvi se samo mogu poželeti.  (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3)

Стране: 1 2 3 4