DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 25. APRIL 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 25. APRIL 2019.godine

24 априла, 2019 Off By ludarito

Jarac

Potrudite se da danas svojom nepromišljenošću ne upadnete u neprilike. Jezik bi mogao da vam bude brži od pameti, naročito kada se radi o temama koje se odnose na religiju i politiku. Potrudite se da nikoga ne vređate, a naročito one koji se ne slažu sa vama. Poradite na toleranciji i strpljenju. Danas se takođe fokusirajte na vaš posao.

 

Vaš dobar smisao za humor danas će vam pomoći u određenoj vezi. Ukoliko partner ili potencijalni partner iznese pred vas neki argument, bićete u stanju da ga pobijete uz svoj osmeh. Možete odneti pobedu jedino ako ga-je nasmejete. Neće vam pomoći ako forsirate problem ili zarivate glavu u pesak.

Vodolija

Ne mešajte posao i zadovoljstvo. Ovo se danas najviše odnosi na vaše finansije i prijatelje. Umesto da krenete lakšim putem, potrudite se da jednu osobu podučite kako da do novca dođe. Ljubavni život vam je prilično sređen, ali ne budite nepromišljeni jer biste nekim postupcima mogli da povredite partnerova osećanja. Poradite na taktičnosti.

 

Nemojte biti utučeni, posebno kada su vam zvezde pripremile pravu transformaciju ljubavnog života. Ono što vam je potrebno svakako je drugačiji pogled na ljubavnu vezu (bilo da ste u njoj ili ne), jer vas možda ona u kojoj ste limitira na neki način. Možete imati dosta koristi ako promenite društvo u kojem se krećete i počnete da upoznajte sasvim drugačije ljude.

Ribe

Danas vas čeka prilično prekovremenog rada zbog obaveza koje su se nagomilale. Najbitnije je da zadržite optimizam i staloženost. Takođe, ne zaboravite na dobru šalu. Većina stvari danas će biti van vaše kontrole. Imajte vremena za ljude koji su vam zaista bitni. Ako imate partnera, provedite zajedničko vreme najkasnije uveče.

Стране: 1 2 3 4