DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 25. APRIL 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 25. APRIL 2019.godine

24 априла, 2019 Off By ludarito

Blizanci

Ovo je pogodan dan za svođenje računa i pravljenje nekih planova. Vama je jako malo potrebno da uvedete red u vaš život. Mnoge stvari koje se tiču vašeg doma su onakve kakve ste oduvek zamišljali, potrebno je da usmerite pažnju na vaš ljubavni život. Potrudite se da sašlušate drugu stranu – konstruktivni razgovori su danas izuzetno poželjni.

 

Sa današnjom astralnom energijom ljubav i romantika će biti izraženiji. Ukoliko idete na sastanak sa nekim koga tek treba da upoznate, onda su velike šanse da će se stvari odvijati brže nego što ste mislili. Osetićete posebnu hemiju između vas dvoje. Samo pripazite da ne postanete prerano opsesivni.

Rak

Danas postoji rizik od emotivnog prezasićenja i imaćete utisak da ste na izmaku snaga. Ne brinite, situacija je trenutna. Oslonite se na vaš intelekt koji je u odličnoj formi, iako to trenutno ni ne primećujete. Odredite prioritete i ciljeve. Veoma je važno da shvatite šta to više ne želite u svom životu, a još bitnije koga. Svako putovanje započinje jednim korakom.

 

Sa današnjom planetarnom energijom, ljubav će danas biti pitanje i stvar humora. Vaš praktičan pristup životu do sada je davao rezultate, jer ste uglavnom skoncentrisani na sliku koja je pred vama i izgled. Svakako da imate dosta toga da podelite sa drugima i otkrijete – a pozitivan stav će vam dosta pomoći. pred vama je jako dobar period.

Lav

Danas možete da očekujete dobre vesti koje se tiču vaših finansija. Bićete u prilici da se počastite nekim stvarima za kojima ste u poslednje vreme žudeli. Pripazite da ipak ne pređete neke granice. Jedna porodična situacija će zahtevati vašu pozornost. Posvetite joj se sada, jer ostavljanje za kasnije nije najsrećnije rešenje.

Ukoliko ste imali problema u komunikaciji sa partnerom (stalnim ili potencijalnim) ovih dana, danas ćete imati sjajnu priliku da se iskupite. Shvatićete koliko ste blesavi bili kada ste uporno insistirali na svom načinu. Uvidećete koliko topline i samopouzdanja proizilazi iz vašeg razgovora. Odvojite vreme da izađete zajedno večeras, jer svakako treba da proslavite vašu vezu…….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4