DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 25. APRIL 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 25. APRIL 2019.godine

24 априла, 2019 Off By ludarito

Ovan

Imate velike planove i skloni ste sanjarenju, a to bi vas danas u velikoj meri moglo da odvuče od prioriteta. Ne dozvolite sebi da u jednom trenutku shvatite da je prošlo pola radnog vremena, a da vi još niste ni krenuli sa izvršenjem radnih zadataka. Potrudite se da danas napravite i neke dugoročne planove. Zdravlje vam je u potpunom redu, izuzev manjeg pada imuniteta.

 

Možete značajno promeniti svoj ljubavni život ako danas osobi koja vam je bliska kažete šta zaista osećate, a ne šta biste trebali da osećate. Biće vam teško da zadržite emocije i treba da ih iskažete. Uradite to već jednom, jer vi zaslužujete daleko veću prisnost. Ne može niko da vam čita misli.

Bik

Prilično je frustrirajuće kada zbog profesionalnih obaveza ne možete da se posvetite privatnom životu, partneru i prijateljima. Mnogo razmišljate o predstojećem vikendu, a obaveze sa samo gomilaju. Ne budite očajni. Jednostavno, što se mora, nije teško. Odradite samo ono najneophodnije i održite zadata obećanja. Ostalo može da sačeka.

 

Zvezde vam poručuju da je jedna faza vaše veze završena i da počinje druga. Može biti da ste odlučili da se dublje obavežete jedno drugom i tako ojačate svoju vezu. Mogli biste napraviti i planove za budućnost. Večeras proslavite vašu odluku………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4