ŽENA DEVICA-Predana, snalažljiva, duhovita, marljiva, rečita, skromna, sramežljiva, precizna. Ona je žena anđeo!

ŽENA DEVICA-Predana, snalažljiva, duhovita, marljiva, rečita, skromna, sramežljiva, precizna. Ona je žena anđeo!

23 априла, 2019 Off By ludarito

Predana, snalažljiva, diskretno duhovita, marljiva, praktična, razborita, skromna, sramežljiva, precizna – sve je to žena rođena u horoskopskom znaku Device.

Njena životna misija je da bude heroj i da obori druge ljude sa nogu znanjem i intelektom.

Devicom vlada planeta Zemlja zbog čega je praktična i svoje misli bazira na stvarnosti, a ne mašti. Kroz život hoda sa nogama čvrsto na zemlji koračajućigraciozno i nežno u svojoj razboritoj stvarnosti. Devica je analitična, precizna, marljiva, metodična, praktična, preopširana, plemenita, požrtvovana, spretana, Devica voli da bude o svemu obaveštena, ili ide u potpunu suprotnost i povlači se u sebe. Nervira je primitivizam bilo koje vrste, indiskrecija i tračarenje. Od Device nećete nikada čuti nešto neumesno, ona dobro zna kako da se postavi u određenom momentu.

Orjentisana na detalje ovo je „žena dinamit“ koja bukvalno misli na sve i na koju se uvek možete pouzdati. Svemu pristupa sistematski te voli planirane rutine.Slobodno vreme najradije provodi u dugim šetnjama u prirodi ili radeći u bašti. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2 )

Стране: 1 2 3