Žena je najlepša u ČETRDESETIM GODINAMA: Tek tada zna ŠTA JE PRAVA LJUBAV i tada je svesna KOLIKO VREDI!

Žena je najlepša u ČETRDESETIM GODINAMA: Tek tada zna ŠTA JE PRAVA LJUBAV i tada je svesna KOLIKO VREDI!

22 априла, 2019 Off By botanika

Žena u četrdesetim godinama zapravo zna koliko vredi i nikome neće dozvoliti da od nje pravi budalu, na bilo koji način. Ona tada ume da se izbori za sebe i za svoju sreću. U tim godinama ona živi za sebe, baš onako kako ona želi i briga je da li će neko na tome da joj zameri.

Kada je u pitanju sama ljubav, ukoliko joj se neki muškarac svidi, sasvim je jasno da će ona učiniti prvi korak, ako je taj muškarac slobodan. U tim godinama lakše podnosi odbijanje i ako se desi da je neki muškarac odbije, ona se neće ni postideti ni razočarati. I to za nju neće biti kraj sveta, kao što bi bio u dvadesetim godinama.
Žena koja ima 40 godina je jednostavno u stanju da prihvati poraze i greške. Ali je i toliko pametna da može nešto da nauči iz svega toga. Upravo zato možemo da kažemo da su žene u ovim godinama najsrećnije, kada su emocije u pitanju. Žene u četrdesetim godinama su i najlepše, jer je njihova lepota tada u punom sjaju.
One tek tada dobro znaju šta je prava ljubav i tada su najbolje u zavođenju muškaraca. One uzimaju od života sve ono što im se daje, ali su isto tako u stanju da kažu ‘ne’ ako nešto ne žele.

Стране: 1 2 3