Žena je najlepša u ČETRDESETIM GODINAMA: Tek tada zna ŠTA JE PRAVA LJUBAV i tada je svesna KOLIKO VREDI!

Žena je najlepša u ČETRDESETIM GODINAMA: Tek tada zna ŠTA JE PRAVA LJUBAV i tada je svesna KOLIKO VREDI!

22 априла, 2019 Off By botanika

U mlađim godinama žene vrlo često ostaju u vezi u kojoj nisu srećne i u kojoj nisu poštovane onako kako zaslužuju. Međutim, u 40-im godinama je žena itekako svesna koliko vredi i nikada neće pristati na manje od onoga što zaslužuje. I na kraju, 40-e godine su najbolje godine za ljubav.

Žena tada vrlo dobro zna šta je ono što joj zaista treba. Ako do tada nije pronašla pravog, onda kreće u potragu za njim. U tim godinama nikada neće dozvoliti sebi da bude pored muškarca koji je ne čini srećnom i koji joj ne pruža dovoljno pažnje i poštovanja.
U tim godinama neće odustati od toga da nađe muškarca koji će moći da je voli baš onako kako ona želi i kako zaslužuje. Tada može vrlo brzo da shvati koji muškarac je uz nju samo iz koristi i naravno da ga brzo ostavi. Tada je u stanju da kaže ono što misli i da uradi sve ono što želi, bez da je imalo zanima šta će ko reći o tome.
U tim godinama su male šanse da će napraviti neku fatalnu grešku, kao što bi je napravila u mlađim godinama. Nju tada ne zanimaju nikakve avanture, niti veze za jednu noć, već želi kraj sebe zrelog i ostvarenog muškaraca, koji će moći da je prati kroz život. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3)

Стране: 1 2 3