Žena je najlepša u ČETRDESETIM GODINAMA: Tek tada zna ŠTA JE PRAVA LJUBAV i tada je svesna KOLIKO VREDI!

Žena je najlepša u ČETRDESETIM GODINAMA: Tek tada zna ŠTA JE PRAVA LJUBAV i tada je svesna KOLIKO VREDI!

22 априла, 2019 Off By botanika

Za početak moramo reći nešto što verovatno svaka žena zna, a to je da ne postoji pogrešno vreme za ljubav, niti će ikada postojati. Srcu se jednostavno ne može narediti i ono voli kada ono poželi.

Bez obzira koliko mi tada imali godina, srce ne broji godine i jačinom svoje ljubavi može nam dokazati da za ljubav nikada nije kasno. Ona žena koja napuni 40 godina ili uđe u te godine je zapravo tek tada svesna sebe.
Tek tada je svesna toga koliko vredi i tada sme i može sve ono što poželi. Tada sme da napravi prvi korak i da zavede muškarca do kojeg joj je stalo. U tim godinama je vrlo dobro svesna svoje vrednosti kao žene i u stanju je da se bori za ono do čega joj je stalo, na najbolji mogući način.
To znači da za nju tada ne postoje nikakve prepreke na putu njenog uspeha, bilo da se radi o ljubavi ili o poslu. Jednostavno, žena u četrdesetim godinama je dovoljno zrela i hrabra da se bori za ono do čega joj je stalo. Ona u tim godinama može sve što poželi, ona tada može i nemoguće da pretvori u moguće.(NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Стране: 1 2 3