MISTERIOZNA, SNAŽNA i ne boji se da se ZAUZME za sebe!- 10 NAJBOLJIH i NAJGORIH osobina Vodolije!

MISTERIOZNA, SNAŽNA i ne boji se da se ZAUZME za sebe!- 10 NAJBOLJIH i NAJGORIH osobina Vodolije!

22 априла, 2019 Off By ludarito

6. Nikada se ne vezuje u potpunosti

Iako je istina da Vodolija ima mnogo bliskih prijatelja i voli da upoznaje nove ljude, ide na ljubavne sastanke i sve te dobre stvari, nikad je nećete sasvim vezati za sebe. Voli da bude nezavisna i potrebna joj je sloboda da bi bila srećna, Vodolija je zapravo usamljeni vuk koji će uvek najviše voleti sebe.

Nije tajna da je Vodolija vrlo rezervisana i može da izgleda da vas zapravo ne želi u svojoj blizini, ali to nema previše veze s vama, jer zapravo samo voli da bude sama. Ponekad to i dalje boli!

 

7. Vidi svet drugačije

Vodolija bi definitivno mogla da bude označena kao osoba s dominantnom desnom stranom mozga,  s obzirom na to koliko često misli van okvira. Kreativna je osoba i to se ne ogleda samo u njenim delima, nego i u načinu na koji razmišlja.

Nećete sresti Vodoliju koja logično gleda stvari, ali će pokušati problem da okrene naopako kako bi ga rešila. Ona drugačije vidi svet, što je i inspirativno i genijalno. Vodolija želi da bude poznata kao osoba koja donosi inovaciju u sve što učini u životu i nadahnjuje druge da čine razliku.

 

8. Ima vatreni temperament  – ako je izazivate videćete to

Vodolija ne izgleda kao tip osobe koja će se tek tako uznemiriti. Ne zamaraju je sitne stvari, samo vešto izbegne ljude koji pokušavaju da je razbesne. Naravno, ako nastavite da napadate, znate šta će se dogoditi, zar ne? Ona će se okomiti na vas – i to neće biti lepo. Kada izazovete Vodoliju, njena tajna, ali vatrena narav će izaći na videlo.

A ono što je čini još opasnijom je to što želi da sakrije duboko u sebi svoju ljutnju, a kada se ona oslobodi, izlazi tolikom snagom da na kraju bude kasno učiniti bilo šta, tada bude kasno i za vas i za nju…..NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI….

Стране: 1 2 3 4