MISTERIOZNA, SNAŽNA i ne boji se da se ZAUZME za sebe!- 10 NAJBOLJIH i NAJGORIH osobina Vodolije!

MISTERIOZNA, SNAŽNA i ne boji se da se ZAUZME za sebe!- 10 NAJBOLJIH i NAJGORIH osobina Vodolije!

22 априла, 2019 Off By ludarito

3. Ne boji se da se zauzme za sebe

Vodolija je mnogo toga, ali jedno definitivno nije. Nikada nije otirač na kojem svako može da obriše noge. Bilo da se bori za cilj u koji veruje ili se brani argumentom, Vodolija je snažna i ne boji se da se zauzme za sebe.

Naravno, ponekad postaje nervozna tokom sukoba, baš kao i mnogi od nas, ali sva njena nervoza nestaje kada neka tema postane strastvena. Dajte joj razlog da se bori, a ona će vam pokazati da je niko nikada ne može poraziti.

 

4. Tip osobe koja ide na sve ili ništa

Zvuči kao kvalitet, ali kada je u pitanju Vodolija, to je ekstremno. Iako je istina da Vodolija nikada ne radi ništa na pola, ona takođe ima tendenciju da uradi i kaže svakakve stvari kako bi rekla svoju poentu.

Takođe, mrzi kada joj govore šta da radi i voli da izbegava pravila. Poznato je da je sklona pobuni i to je često dovodi u više problema nego što može da podnese.

 

5. Ima mozak i zna kako da ga koristi

Vodolija voli da uči i uvek je u potrazi za novim zanimljivim činjenicama koje će ugasiti njenu žeđ za znanjem. Takođe voli da podučava svoje prijatelje, braću i sestre nečem novom, jer je to način povezivanja s ljudima koje voli.

Ali nikako nije knjiški moljac. Njena inteligencija kreće se van zadanih školskih okvira. I iako bi moglo zvučati sladunjavo, ona voli duboke razgovore do kasno u noć, razgovore koji traju satima, koje možete imati samo s osobom s kojom ste jako bliski….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4