DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 23. APRIL 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 23. APRIL 2019.godine

22 априла, 2019 Off By ludarito

Ovan

Prilagođavate se promenama oko vas koliko brzo možete. Možda ćete se činiti malo odsutnim ljudima oko vas, ali to je samo zato što vam je sva snaga usmerena na prilagođavanje. Za sada ne brinite previše o tome da zadovoljite druge. Već imate previše toga na umu. Moraće da nauče da budu strpljivi i da vas sačekaju.

 

Neko bi mogao danas biti zabrinut zbog vašeg nezavisnog i slobodnog ponašanja. Naravno, to ima veze sa vašom trenutnom ili potencijalnom ljubavnom vezom i kako se vi osećate. Vi prilazite situaciji na svoj način i onda kada to vama odgovara, i nemojte dozvoliti da iko utiče na vas pre nego što budete spremni.

Bik

Intuicija i mašta su vam danas na vrhuncu. Nemojte se iznenaditi ako vas spopadne poriv da pišete ili slikate. Čak i ako nemate svu potrebnu opremu, bacite se na posao. Podsetnik na brzinu napisan može se lako pretvoriti u nešto veće kasnije. Ono što je bitno je da danas počnete. Velika verovatnoća je da će iz svega toga ispasti nešto predivno.

 

Zvezde su vam pripremile za danas jedan opušten dan kada je ljubav u pitanju. Moraćete malo odvojiti vreme i razmisliti o svojim ličnim vrednostima, kao i šta zaista želite od jedne veze. Nemojte na brzinu donositi odluke – uzmite vremena koliko vam je potrebno. Nagrada će biti jako lepa…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4