DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 23. APRIL 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 23. APRIL 2019.godine

22 априла, 2019 Off By ludarito

Jarac

Danas ćete se osećati malo loše. Niste umorni, samo ste iscrpljeni od napora koji ste ulagali na poslu u poslednje vreme. Ovo je znak stresa i indikator da vam je stvarno potreban slobodan dan da se isključite iz svega. Zaboravite na posao koji ste planirali za danas. Opustite se, sve što ne završite danas, zapamtite da može da se uradi i sutra. Uzmite slobodan dan, potreban vam je.

 

Lako je sakriti se iza maske indiferentnosti i hladnoće, a današnja planetarna energija samo će to još naglasiti. Međutim, to nikako nije prijatno ni za vas, niti za vašu dragu osobu. Vredi se potruditi da probijete tu barijeru i krenete u iskren i otvoren razgovor.

Vodolija

Danas je dan za kućne poslove. Zanemarili ste svoj dom u poslednje vreme i sada je pravi trenutak da nadoknadite to. Sredite malo stan-kuću, smanjite prenatrpanost i organizujte se. Ako ste ambiciozni, možete čak i da se oprobate malo u kuvanju. Zašto ste inače skupljali sve one recepte? Uživaćete u rezultatu na kraju dana, kada sve dovedete u red i date sebi malo oduška.

 

Moguće je da ćete danas uvideti kako je vaša bliska veza pomalo hladna. Zvezde vas ohrabruju da malo poradite na njoj i pokušate da pronađete u čemu je problem. Moguće je da neka vrsta prošlih sećanja stvara problem. Iskoristite svoju toplinu i šarm da probijete led. Stvari će biti daleko bolje kasnije.

Ribe

Osećate se romantično i strastveno danas.. Ako se pojavi neki razdor između vas i vaše voljene osobe, sada je pravi trenutak da to premostite. Zašto je ne izvedete na neku večeru u restoran? Možda je to upravo ono što vam je potrebno da bi ponovo razbuktali strasti. Vi je sigurno dovoljno imate, treba samo da je probudite i u partneru.

 

Danas će vam biti dosta teško da potegnete neku temu sa dragom osobom. Zvezde vas opominju da postoje neke barijere između vas, koje će biti teško danas preći. Međutim, ukoliko se budete potrudili uspećete. Nemojte lako odustajati.

Стране: 1 2 3 4