DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 23. APRIL 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 23. APRIL 2019.godine

22 априла, 2019 Off By ludarito

Blizanci

Dobrodošli nazad. Toliko ste bili zaokupljeni svojim egzistencijalnim pitanjima u poslednje vreme da ste zaboravili na sadašnjost i ono što se dešava tačno ispred vas. Sada ste prisebniji, možete da uživate u momentu, u svom svakodnevnom životu i u onim malim stvarima koje čine život lepšim.

 

Vrlo je moguće da danas emocije budu na trenutak zaleđene! Pod uticajem planetarne energije biće vam teško da doprete do drugih. Imate dosta toga na pameti, ili morate da razgovarate, ali se pribojavate nečega. Moraćete uložiti izvestan napor.

Rak

Možda ste malo nesigurni i ne znate u šta da verujete trenutno. Vaš um je prepun pitanja i protivrečnosti. Pokušajte da prihvatite činjenicu da pronalaženje svrhe života može da potraje čitavu večnost. Niko od vas ne očekuje da imate odgovore na sva pitanja, pa zašto bi i morali? Opustite se i uživajte u momentima provedenim sa dragim osobama. Možda otkrijete da je to upravo ono što vam je falilo.

 

Moguće su izvesne komplikacije danas u ljubavnoj vezi, jer će vam biti teško da doprete do drage osobe. Najverovatnije da se pribojavate da započnete temu koja vam se čini škakljiva. Ukoliko uspete da prevaziđete svoj strah, imaćete velike šanse da premostite taj jaz imeđu vas.

Lav

Možete biti opsednuti pronalaženjem prave svrhe u životu. Iako možda ne želite to da priznate, ove misli vam se motaju po glavi već duži period. Pokušajte da nebudete toliko opterećeni time. Prihvatanje i saznanje tako nečega može da potraje čitav vaš život i zahteva dosta pažljivog razmišljanja i posmatranja. Pokušajte da se usredsredite na sadašnjost, uživajte u momentima koje vam život nudi. I možda nađete na odgovor koji ste tražili.

 

Po prirodi ste pričalica i teško vas je zaustaviti. Međutim, danas, po uticajem planetarne energije biće vam teško da progovorite. Možda vam je sama tema nepoznata, a vi se pribojavate posledica. Ali, ako uspete da napravite prvi korak uvidećete razliku………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4