LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP Od 08. – 14. APRILA 2019.godine

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP Od 08. – 14. APRILA 2019.godine

7 априла, 2019 Off By ludarito

Jarac

Partner će biti pomalo naporan, lak na tome da vas napadne i optuži – a kada ne pobedi u raspravi onda će se povlačiti u uvređeno ćutanje. Od vas zavisi kojom brzinom ćete rešavati ove situacije. U svakom slučaju, doći će makar do delimičnog smirivanja i stabilizacije u drugom delu sedmice. Pokušajte da negde razumete i voljenu osobu – i ona ima neke svoje sumnje i strahove i nedoumice, što je čini nervoznom i impulsivnom. Slobodni Jarčevi su u periodu kada lako mogu „pasti“ na nekog. Jedna osoba vam se potpuno neprimetno podvukla pod kožu i priznaćete prvo sebi, a onda i njoj šta osećate. U ovom periodu mogu se pokrenuti vrlo intenzivni ljubavni odnosi.

Vodolija

Kao da u svakoj partnerovoj reči ili postupku tražite grešku, tražite razlog da se nervirate ili da budete opterećeni. Prekinite da budete toliko teški i naporni, pokušajte da se više opustite i da prosto uživate u zajedničkim momentima, a ne non stop da sve preispitujete. Negde u drugom delu nedelje do tog, makar delimičnog opuštanja će i doći i vikend biste mogli da provedete u nekom finom raspoloženju, zajedno. Slobodne Vodolije – ponekad se najinteresantnije ljubavne priče otpočnu potpuno slučajno. Baš takva situacija se vama može dogoditi tokom ove sedmice. Splet okolnosti može vas dovesti u blizinu osobe sa kojom bi sve krenulo jako spontano, opušteno….i u pravom smeru.

Ribe

Ni vi sami ne uspevate da pohvatate sva osećanja, ali ni strahove koje imate po pitanju emotivnog ili bračnog odnosa u kojem ste. U jednom momentu ste nežni, senzibilni, nepopravljivo romantični i sve gledate kroz ružičaste naočare….a u drugom vas uhvate nerealni strahovi koje dodatno napumpavate u svojoj glavi. Čas idealizujete, čas mračite. No, ono što ne smete dozvoliti jeste da ovakva vaša raspoloženja i neraspoloženja utiču na kvalitet odnosa sa partnerom. Slobodne Ribe su sada već u fazi kada mogu pokrenuti ozbiljniju ljubavnu tematiku. Pored vas je osoba koja nema nameru da odustane i koja vam na svaki mogući način pokazuje zainteresovanost. Ovo je priča koja može da traje….

Стране: 1 2 3 4