LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP Od 08. – 14. APRILA 2019.godine

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP Od 08. – 14. APRILA 2019.godine

7 априла, 2019 Off By ludarito

Devica

Iako će izgledati kao da je odnos sa partnerom uravnotežen i stabilan, vrlo brzo će se pokazati i to na sitnicama – da vas dvoje još uvek niste prevazišli naporan period koji je aktuelan niti pronašli prava rešenja za stabilizaciju veze. Neke neizgovorene reči, neke sitne laži i pokušaji manipulacije – koliko god delovali bezazleno – jako utiču na destabilizaciju i trenutno stanje sa voljenom osobom. Slobodne Device – strasti su prisutne to svakako stoji, ali u ovoj nedelji mogu se dogoditi i emotivni pomaci na bolje. Neko će pronaći pravi način da vam se podvuče pod kožu. I u tome nema ničega lošeg….

Vaga

Pokušajte da budete realniji u svojim očekivanjima od partnera i nećete imati razloga za brigu i sumnje. Nemojte dozvoliti da vas neka mračna, melanholična osećanja uvlače u sebe – realno gledano – između vas i osobe koju volite potpuno je korektna i normalna situacija, samo ste vi sada osetljiviji i sve doživljavate mnogo dublje nego inače. Malo ćete se smiriti i stabilizovati u drugom delu sedmice. Slobodne Vage – neko koga duže vreme poznajete može početi da pokazuje da je zainteresovan za vas ne samo na prijateljski način. Takođe, neko iz vaše okoline pokušava da privuče vašu pažnju.

Škorpija

Iako delujete dosta otvoreno prema voljenoj osobi, tu postoji jedna caka. Otvoreni ste samo delimično, samo povremeno, a mnogo toga krijete u sebi i to partner oseća. Takođe, skloni ste površnim razgovorima, dok ono što vas suštinski zanima ili pak opterećuje – preskačete i ćutite. Kao da se ne osećate dobro u svojoj koži, stalno vam nešto smeta, žulja vas ili pritiska. Ukoliko ne možete da funkcionišete kroz reči, onda to pokažite dodirom, pogledom, bliskošću. Slobodne Škorpije malo mešaju ljubav i strast – niste sigurni šta je od ova dva ono što vas vuče ka nekome. Nemojte opterećivati sebe razmišljanjima i pokušajima da donesete zaključke i definicije. Samo se prepustite i uživajte.

Strelac

Osećate kao da se sve svalilo na vaša leđa. Smatrate da je partner previše zahtevan i da premnogo očekuje od vas, a vi ste već pomalo umorni od konstantnog natezanja, pridikovanja ili osuđujućih pogleda od strane osobe sa kojom ste. Napetost je prisutna, prosto visi u vazduhu i treba se čuvati da se ne pretvori u otvorenu konfrontaciju koja neće rešiti ništa, već vas samo vratiti korak unazad. Slobodni Strelčevi su u potpuno drugačijem rasporedu – vama se po pitanju ljubavi otvaraju šanse, bilo da su one vezane za osobe koje već poznajete ili za nekoga potpuno novog u vašem životu. Sada se može aktivirati čak i neko od bivših emotivnih partnera. Sve u svemu – biće vam zabavno.………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4