LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP Od 08. – 14. APRILA 2019.godine

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP Od 08. – 14. APRILA 2019.godine

7 априла, 2019 Off By ludarito

Blizanci

Ništa vama nije jasno kada su vaše emotivne i bračne relacije u pitanju. Jedino što primećujete jeste da se nekako mimoilazite u načinu funkcionisanja i razmišljanja i da je zajedničkih momenata malo. Zbog svega možete ponekad burnije reagovati ili svojim ponašanjem dodatno iritirati osobu koju volite. U ovoj nedelji vam se savetuje da sva iole bitna pitanja odložite za neki bolji trenutak. Slobodni Blizanci – vi sve započnete baš kako treba – malo šarmom, malo inicijativom – zainteresujete osobu preko puta vas…a onda kao da odustanete, dignete ruke ili se povučete baš onda kada biste trebali da krenete u „napad“…Svojim ponašanjima definitivno zbunjujete one koji su za vas zainteresovani.

Rak

Realno gledano, malo je verovatno da trenutno postoji neki iole ozbiljniji problem između vas i emotivnog partnera. No, vi to kao da ne primećujete u potpunosti, kao da tražite razlog za nesigurnost i pumpate svoje strahove iz dana u dan. Stoji da neka pitanja između vas dvoje još uvek nisu definisana u potpunosti i da postoji neizvesnost, ali ovde morate dozvoliti vremenu da sredi situaciju i da svoj sud. Vi se u međuvremenu potrudite da ne raspirujete nemire u sebi. Slobodni Rakovi – neko vas je dotakao i zainteresovao više nego što želite i sami sebi da priznate. Ukoliko se samo neke kockice poklope, a to je više nego izvesno ove sedmice – ulazite u novu ljubavnu priču koja obećava….

Lav

Emotivni ili bračni partner je trenutno okrenut svojim prioritetima, a vi niste voljni da budete razumni i popustljivi. Zahtevate dovoljno pažnje i vremena, a to je sada drugoj strani maltene pa nemoguće da izvede. Može doći do zahlađenja između vas dvoje koje bi se raskravilo tek pred kraj sedmice. Sada bi bilo najbolje da izbegnete ove situacije tako što biste se vi okrenuli nečemu što vas interesuje – najpre intenzivnijem druženju sa prijateljima i pustili partnera da završi sa obavezama koje su mu nad glavom. Slobodni Lavovi – intenzivnije društvene aktivnosti mogle bi doneti u vašu blizinu osobu sa kojom bi strasti proradile. Pustite da se stvari dešavaju same od sebe i uživajte…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4