Lav je hronično umoran, Škorpija neka razmisli o greškama koje je pravila

Lav je hronično umoran, Škorpija neka razmisli o greškama koje je pravila

29 марта, 2019 Off By ludarito

JARAC

POSAO: Iako ste imali neke troškove, stanje na polju finansija vam je generalno stabilno. Očekuje vas dobar dan tokom kojeg na poslovnom planu neće biti briga.

LJUBAV: Moguće je da konačno prevazilazite neke probleme koje ste imali u prošlosti sa osobom koju volite. Spremni ste da jedno drugome date novu šansu kako bi bili srećni.

ZDRAVLJE: Smanjite unos kofeina ali i gaziranih napitaka. Važno je da pazite na svoje navike i da se potrudite da one postanu zdravije, da se manje opterećujete dodatnim unosom toksina.

 

VODOLIJA

POSAO: Ishod situacije koja vas je zabrinjavala će biti pozitivan. Možete da se nadate dobrim rešenjima. Posao bi trebao danas da vam krene u pozitivnom pravcu.

LJUBAV: Dobro se osećate pored voljene osobe i nemate nikakve probleme u braku. Ako ste slobodni, moguć je zanimljiv kontakt sa Devicom. Ona vas šarmira svojim intelektom.

ZDRAVLJE: Manji pad energije je moguć u drugom delu dana pa se potrudite da se ne naprežete previše. Iskoristite današnji dan kako biste mogli da se odmorite i opustite.

 

RIBE

POSAO: Možete da očekujete veoma pozitivan dan tokom kog će vas pratiti faktor sreće! Sve okolnosti vam idu u prilog! Možete da se nadate pozitivnim preokretima.

LJUBAV: Očekuje vas uzbudljiva situacija sa osobom koja vam se dopada. Sa zavođenja prelazite na malo konkretnije korake. Spremni ste da uđete u novu vezu.

ZDRAVLJE: Bavite se sportom. Prija vam fizička aktivnost i trošenje energije kroz rekreaciju, nakon toga se osećate bolje, jače, zdravije i srećnije. Sve dok ste u formi- zadovoljni ste!

Стране: 1 2 3 4