Lav je hronično umoran, Škorpija neka razmisli o greškama koje je pravila

Lav je hronično umoran, Škorpija neka razmisli o greškama koje je pravila

29 марта, 2019 Off By ludarito

 

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas mogućnost da ostvarite poboljšanje zarade, kroz neki dodatni posao ili angažman sa strane. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju.

LJUBAV: Ne očekuju vas preterano velike promene kada je u pitanju ljubav. Ukoliko imate partnera stanje je stabilno kao i pre. Zadovoljni ste okolnostima koje imate na ovom polju.

ZDRAVLJE: Povoljan period za mršavljenje je pred vama. Vreme je da se organizujete i posvetite dijeti- promenjenom režimu ishrane koji će imati pozitivne efekte na vaše zdravlje.

 

RAK

POSAO: Moguće je da vas tokom današnjeg dana prate neka manja otežanja i da vam nije lako da završite sve svoje obaveze. Osećate se malaksalo i nemate dovoljno volje za bavljenje poslom.

LJUBAV: Moguće je da ćete imati neki nesporazum ili svađu sa voljenom osobom. Biće vam potrebno vreme da to rešite. Potrudite se da pokažete spremnost i volju ka kompromisima.

ZDRAVLJE: Budite oprezni danas kada je u pitanju zdravlje jer vam horoskop nije dobro postavljen. Čuvajte se naglih promena, problema, padova, povreda, pazite u saobraćaju.

 

LAV

POSAO: Pokušavate da dođete do inspiracije za nove poslove ali vam nešto ne ide. Pokušajte da se ne forsirate. Važno je da budete dovoljno skoncentrisani kako bi sve odradili kako treba.

LJUBAV: Moguće je da imate tremu pred sastanak sa simpatijom i da ste veoma uzbuđeni što ćete se konačno videti malo nasamo, van društva ili okruženja koje vas je spojilo.

ZDRAVLJE: Prati vas iscrpljenost i hroničan umor. Potrebno je da izdvojite više vremena kako biste mogli da spavate, da se odmarate i opuštate. Vašem organizmi je neophodan predah.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4