Lav je hronično umoran, Škorpija neka razmisli o greškama koje je pravila

Lav je hronično umoran, Škorpija neka razmisli o greškama koje je pravila

29 марта, 2019 Off By ludarito

DEVICA

POSAO: Možete da se oslonite na pomoć svojih saradnika koji su vam na raspolaganju. Može se reći da ste veoma dobar tim i da je pred vama put do poslovnog uspeha.

LJUBAV: Ako ste slobodni, pred vama je veoma povoljan dan za flert sa osobom koju upoznajete preko zajedničkih prijatelja. Zauzete Device mogu da očekuju stabilnost sa partnerom.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa cirkulacijom. Pred vama je faza u kojoj ćete imati probleme sa venama i osetljivost na tom polju. Preporuka je da se oko svega posavetujete sa lekarom.

 

VAGA

POSAO: Moguće je da niste dobili podršku koju ste očekivali i da vam to predstavlja veliku kočnicu ka poslovnom napredovanju. Pred vama je faza u kojoj ćete imati neke dileme.

LJUBAV: Moguće je poznanstvo sa osobom koja u vama budi veoma jaku strast. Ako je u pitanju Riba, stvari će biti zanimljive. Možete da se nadate pozitivnom razvoju situacije.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zglobovima. Povedite računa da ne dođe do uganuća, istegnuća i sličnih problema. Ako ste fizički aktivni budite pogotovo oprezni.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ćete imati neke manje nesporazume tokom važnih poslovnih pregovora na koje ste usmereni. Vreme je da sami razmislite o greškama koje ste možda pravili.

LJUBAV: Upoznajete zanimljivu osobu u koja je na neki način povezana sa vašim bliskim okruženjem ili komšilukom. Pred vama je faza u kojoj će biti novih emocija.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa alergijama. Osetljivi ste i podložni brojnim tegobama. Vreme je da razmislite malo o svom stilu života i da budete obazriviji prema sebi.

 

STRELAC

POSAO: Nemojte da očekujete previše jer vam dan nije baš dobro postavljen. Potrudite se da završite rutinske obaveze koje su vam važne, a ostatak stvari ostavite za drugi dan.

LJUBAV: Moguće je da se ne slažete baš najbolje sa voljenom osobom i da vam to predstavlja veliki stres u životu trenutno. Ako ste slobodni, na vidiku nema nekih važnih promena.

ZDRAVLJE: Loša probava je naglašena. Moguće je da ćete imati veće tegobe sa varenjem i osećajem nadutosti. Povedite računa o svojoj ishrani i o unosu tečnosti.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4