SNAŽAN, POUZDAN i STABILAN: Horoskopski ZNAK koji vas NIKAD neće IZNEVERITI!

SNAŽAN, POUZDAN i STABILAN: Horoskopski ZNAK koji vas NIKAD neće IZNEVERITI!

12 марта, 2019 Off By ludarito

Snažan i pouzdan, senzualan, ljubitelj svega što je lepo, vrlo često je okružen materijalnim zadovoljstvima. Mašta o skrivenoj kući u prirodi, dobroj hrani i komforu.

Dodir mu je veoma važan i u poslu i u ljubavi. Stabilan i konzervativan, ovo je jedan od najpouzdanijim znakova Zodijaka. Tvrdoglavost je osobina koja ga tera da stvari istera do kraja. Veoma je kreativan, uživa da stvara sopstvenim rukama.

Ukratko – Bik.

Ima veliku potrebu za sigurnošću, zaštitnik je kuće i porodice. Odličan je u stvaranju novca i voli da zaradi zahvaljujući svojim idejema i planovima, štedi i ulaže novac.

 

Vrlo je tvrdoglav, mada se ta osobina može tumačiti i kao potpuna posvećenost zadatku. Jednom kada donese odluku, retko skreće sa zacrtanog puta, bilo da je u pitanju ljubavna veza ili posao. Radi dok ne završi posao kako treba.Bika vodi Venera, planeta ljubavi, privlačnosti, lepote i kreativnosti. Odličan je kuvar, zabavljač i umetnik. Odan, ponekad i previše, ne voli iznenadne promene koje će mu pokvariti život koji je sebi brižljivo osmislio.

 

Jedan od znakova na koji najviše možete računati. Iako je konzervativan i zaljubljen u novac i bogatstvo, ima sposobnost da unese glas razuma u bilo koju haotičnu i nezdravu situaciju………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3