Iskren je, neukrotiv i pomalo ekscentričan: Ovaj horoskopski znak je najbolji prijatelj!

Iskren je, neukrotiv i pomalo ekscentričan: Ovaj horoskopski znak je najbolji prijatelj!

12 марта, 2019 Off By ludarito

U današnje vreme je teško pronaći pravog prijatelja koji je uvek tu, ali ako naiđete na osobu ovog horoskopskog znaka – znajte da ste našli osobu koja vam može biti najbolji prijatelj do kraja života!

 

Njegove intelektualne sposobnosti, želja za znanjem i otkrivanjem čine ga najmudrijim horoskopskim znakom. Iskren je, neukrotiv i pomalo ekscentričan.

Vodolija je najpoznatija po svojoj nezavisnosti, te ju je teško ograničiti ili zadržati. Svaki pokušaj završiće se begom, jer za nju je nazavisnost prirodna potreba i jedino tako se oseća srećno.

 

Kao znak kome je glavna odlika prijateljstvo, Vodolija vlada na ovom planu. Ona zna da na ljude ne treba gledati kao na članove porodice, kolege i rođake, nego kao na jedinstvene osobe sa kojima mogu biti prijatelji. Vodolije lako mogu da stave emocije na stranu i urade ono što je najbolje za njihovog prijatelja, ali moraju da paze dok to rade.

Baš kao što žele da budu okruženi vernim prijateljima, pripadnici ovog znaka se u potpunosti posvećuju bliskim ljudima….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3